10,0
07/09/2009
Ik wil graag het beoordelingscijfer voor dit leuke dorp opkrikken, want dat is onterecht.
Ik ben hier in het verleden meerdere malen geweest en ik ben zeer positief. Het dorp ademt een ouderwets gezellige sfeer uit, het heeft leuke winkeltjes, waaronder de kerstwinkels van Kathe Wohlfahrt: heel leuk. kerstshoppen in de zomer!
Dan ligt het ook nog eens in een prachtige omgeving,waar veel te bezichtigen is, zoals de kastelen van koning Ludwig en het klooster Ettal.
De bergen nodigen uit tot mooie wandelingen en voor een dag shoppen ligt Munchen onder handbereik. Kortom, voor elk wat wils voor een geslaagde vakantie!
7,0
Pistes pour débutants
1,0
Pistes pour confirmés
1,0
11/06/2008
NOg nooit zoveel houtsnijwerk in een dorp gezien. In de zomer is het nogal een suf dorpje,overigens in een prachtige omgeving.
En al die "gemalde" huizen,prachtig. Wel een geweldige bruiloft meegemaakt in het kerkje,de mensen zijn erg gastvrij.
9,0
16/01/2008
Zeer mooi stadje, dicht bij kastelen, skigebieden, husky tochten, sleeen enz. Het dorp zelf heeft geen uitgaansleven - alleen prachtige natuur, mooie wandelgebieden en langlaufmogelijkheden. Gezelligheid na een fakkeltocht!
Aanrader voor de iets ouderen, rust en natuur liefhebbers!