Rapport qualité-prix
15/08/2012
Wij zijn 5 dagen in dit hotel geweest! We hadden een appartement, werkelijk waar fantastisch, alles erop en eraan. Hele lieve, spontane mensen, een magnifiek ontbijt, heerlijk........
Vanuit het hotel is eigenlijk alles te lopen, nog geen 10 minuten vanaf een prachtig wandelgebied, en gewandeld hebben we!
Al met al TOPPIE, wij komen hier 100% terug
Rapport qualité-prix
7,0
29/07/2012
Wij zijn een midweek in juli geweest,en hebben een heerlijke,ontspannen week gehad in edelweiss.
Het appartement dat we haden was schoon en heerlijk ruim.
Keuken met alles dr op en dr aan,fijne comfortabele zithoek met tv,gratis internet,heerlijke bedden en een geweldig groot balkon.
Personeel van hotel was zeer vriendelijk en behulpzaam,alles kon.
Ontbijtbuffet om je vingers bij af te likken,in een woord geweldig!
Fijn in de natuur, net buiten willingen en heerlijk rustig gelegen.
In 5 minuutjes met auto in centrum om wat rond tesnuffelen in dit gezellige plaatsje en om heerlijk en voordelig te eten ergens.
Hotel edelweis was voor ons echt super!!
7,0
23/02/2012
We zijn 4 nachten in dit hotel geweest eind februari en hadden geluk dat er sneeuw lag, dus heerlijk gewandeld en gelanglaufd in de mooie omgeving van Willingen.
Zeer net en goed hotel met mooie ruime kamers met heerlijke gemak stoelen,prima schoon gemaakt, fijne sauna met bubbelbad, je kunt onder de zonnebank of je laten masseren door de zoon des huize die fysiotherapeut is en mountainbike's verhuurd en op de routes mee gaat, de familie verhuurd skie's geeft ski lessen. Het ontbijt is zo uitgebreid en heerlijk dat je er de hele dag op kunt skieen of wandelen wat je maar wilt, er staat zelfs heerlijke koek of gebak om mee te nemen naar de piste,in één woord geweldig.
De familie wil het de gasten graag naar de zin maken, leuk een echt familie bedrijf, petje af!!