Emplacement par rapport aux pistes
6,0
10/02/2013
Net terug uit Haus am Medebach. Het appartement was echt keurig schoon, alles is aanwezig. Min puntje vonden we dat de badkamer wat klein is, de WC zit er namelijk ook in, dat is soms wat lastig met 4 volwassenen. Ideaal dat er NL tv en wifi is. Al het keukengerei/ (goedkope) apparatuur is aanwezig, wel is de keuken wat klein. 1 pit van het kooktoestel deed het niet helemaal goed, maar dat wordt binnenkort vernieuwd.
Verder ligt het appartement in een mooie omgeving, wij kwamen om te skieen, dus niet gewandeld. 1 min lopen naar de bakker. Vanaf het huisje is het zonder sneeuw 20 min rijden naar Winterberg, 15 min. naar Willingen. Met sneeuw is het langer rijden, want je moet een paar bergen over, dus winterbanden zijn wel nodig in de winter.
Wij troffen het, net voor de voorjaarsvakantie en iedere dag 5 cm verse sneeuw.
fam Kunstman is heel erg gastvrij, en in overleg is er veel mogelijk.
Rapport qualité-prix
10,0
22/09/2012
Wij zaten vanaf 17 t/m vandaag 22 september 2012 in dit erg mooie app. en moeten morgen helaas weer naar huis. Bij aankomst werden wij zeer hartelijk ontvangen door de fam. Kunstman. Het app. was keurig verzorgt en zeer schoon. Van handdoek tot theedoek en tot alle keuken benodigheden...écht alles was aanwezig en daarnaast is de omgeving erg prachtig, met voor ons Willingen en Winterberg als hoogtepunt.
Ondanks al deze positieve reakties, vonden wij ons app. "Olsberg" en dan met name de badkamer... erg klein en was er nauwelijks enige ruimte om een sigaretje op te steken!
Ondanks dat wij erg hebben genoten, vonden wij ons app. en met name de badkamer erg klein...ook de gelegenheid om even te roken is erg beperkt cq niet aanwezig!
Emplacement par rapport aux pistes
9,0
05/09/2012
gastvrije eigenaars ,ruime slaapkamers in woning Winterberg.de douche mag wel wat groter,de keuken word nog aangepakt .