Avis Hôtel Haus Herrloh***

20 juin 2013

Haus Herrloh***
76 avis
Avis Hôtel Haus Herrloh***
Herrlohweg 3, D-59955, Winterberg (Sauerland)
Hôtel Haus Herrloh a obtenu une note de 8,9 de 10, basé sur 76 évaluations
Vous voulez éviter les mauvaises surprises ? N'hésitez pas à lire les avis des voyageurs sur Hôtel Haus Herrloh*** pour être sûr de votre choix et passer de bonnes vacances à Winterberg (Sauerland) ! Vous pouvez également trouver 31 Photos concernant Hôtel Haus Herrloh*** sur Zoover. Toujours à la recherche d'une destination de vacances? Regardez les logements dans Allemagne. Vérifier d'autres destinations de vacances dans la région Rhénanie du nord (Westphalie). Comparer Hôtel Haus Herrloh*** avec les autres logements, dans Winterberg (Sauerland).
Un moment, s'il vous plaît...
Malheureusement, nous n'avons pour le moment aucun avis en Français sur Haus Herrloh*** Winterberg (Sauerland) N'hésitez pas à donner votre avis!

Vous avez déjà séjourné dans cet hébergement ?

Taille des lettres: A A A

8,3
9,6
Langues des évaluations :
Avec des ami(e)s, Juin 2013
"Super lang weekend gehad!"
Alex
8,0
10/06/2013 Haus Herrloh in Winterberg is een gastvrij hotel, waar we goed ontvangen zijn. Persoonlijke benadering.
Naast het hotel ligt Der Brabander wat meer een fabriek lijkt, zo groot is het.
Prijs kwaliteit ben ik in al die jaren nog niet tegen gekomen. Prima! Het eten en de spontane BBQ waren top!

En couple, Mai 2013
"Dikke aanrader"
Jan Nijkamp
10,0
05/06/2013 Ook als er geen sneeuw ligt is het goed toeven in Haus Herrloh. De eigenaren en personeel zorgen voor een vriendlijke en gastvrije sfeer. Ook de keuken is prima.

En voyage organisé en groupe, Mai 2013
"Echt geweldig nu in haus herrloh "
Hans Tuinman
10,0
01/06/2013 Super hotel echt netjes en goedeten en drinken .ruimte voor motorfietsen en grote parkeerplaats

En couple, Jan 2013
"Super hotel en direct aan de piste!"
TheMaltas
10,0
03/02/2013 We kwamen in de regen aan, de dame van het hotel gaf aan dat er prima geskied kon worden en gelijk had ze, we hebben drie dagen genoten op de piste. De kamer was ruim, netjes en het personeel erg aardig en behulpzaam. We hadden half pension en konden heel fijn van de kaart kiezen. Prijs / kwaliteit verhouding is goed. Ik raad dit hotel zeker aan en ik zou er ook graag terug komen.

En couple, Jan 2013
"Genoten in Winterberg in Haus Herlohh!"
Kim Bogaarts
10,0
19/01/2013 Nog geen dag terug van wintersport willen wij hierbij graag een recensie achterlaten mbt ons hotel. Personeel, eten, accommodatie in een woord TOP!

En voyage organisé en groupe, Dec 2012
"Aangename verblijfplaats"
Patrick
10,0
17/12/2012 Het is een zeer fijn hotel. Ideaal voor een weekendje sneeuwplezier, perfect gelegen ten opzichte van de pistes.
Het personeel is supervriendelijk en staan constant direct voor je klaar.
Ook zeer kindvriendelijk, je voelt je er direct thuis.
Het restaurant is ook oké.
De kamers zijn proper en ruim, de badkamers waren over het algemeen ruim, sommige badkamers waren wat aan de kleine kant.

En couple, Dec 2012
"Een aanrader"
huub en janna
9,0
15/12/2012 Wij hebben er een paar zeer fijne dagen beleeft , een leuke groep mensen ontmoet , en een zeer leuke avond met elkaar door gebracht ,

voor ons zeker tot een volgende keer
gr huub en janna

En couple, Dec 2012
"Meer dan een aanrader"
van de Graaf-Van En...
10,0
03/12/2012 Vandaag (3/12/12) verlieten wij het hotel, zeer tevreden. Alles piek fijn in orde, het eten bijzonder lekker en vriendelijk ontvangst en bediening. Een hotel waar wij zeker naar wederkeren.

En couple, Nov 2012
"Perfect hotel !!"
C Kolmans
10,0
01/12/2012 Via veiling kwamen wij bij dit hotel uit. We wisten niet wat we konden verwachten maar we kunnen alleen maar zeggen dat het ons zeer goed bevallen is. Hotel ligt direct aan de pistes, het eten was erg lekker en de medewerkers zijn erg behulpzaam. De kamers zijn eenvoudig maar schoon en ruim zat, heerlijke bedden, goede douche en geweldig uitzicht ! Elke dag schone handdoeken en een lekker opgemaakt bedje. Wij komen hier zeker terug ! Heel het hotel is rookvrij.

Avec des ami(e)s, Aou 2012
"Super"
lenie en vera
10,0
01/09/2012 wij hebben op doortocht bij een wandelvakantie maar een nacht gelogeerd, maar het heeft ons aan niets ontbroken. Vooral het eten was helemaal super. Ik snap niet dat Hans zo slank kan blijven met zo,n kok.

1 2 3 4 5 6 7 8 suivant

Carte

Lien vers Zoover sur votre site

Cliquez ici pour plus d'informations et d'options pour le widget Zoover

Sondage

D'après vous, quels sont les touristes les mieux habillés en Europe ?

Vous êtes le propriétaire ?

Connectez vous sur notre "module hôtelier" pour avoir accès aux fonctionnalités "propriétaires". Cliquez ici pour plus d'informations