Avis Hôtel Rotlechhof****

76 avis
Avis Hôtel Rotlechhof****
Rinnen 26, 6622 , Berwang
Hôtel Rotlechhof a obtenu une note de 9,5 de 10, basé sur 76 évaluations
Vous voulez éviter les mauvaises surprises ? N'hésitez pas à lire les avis des voyageurs sur Hôtel Rotlechhof**** pour être sûr de votre choix et passer de bonnes vacances à Berwang ! Vous pouvez également trouver 48 Photos concernant Hôtel Rotlechhof**** sur Zoover. Toujours à la recherche d'une destination de vacances? Regardez les logements dans Autriche. Vérifier d'autres destinations de vacances dans la région Tyrol. Comparer Hôtel Rotlechhof**** avec les autres logements, dans Berwang.
Un moment, s'il vous plaît...
Malheureusement, nous n'avons pour le moment aucun avis en Français sur Rotlechhof**** Berwang N'hésitez pas à donner votre avis!

Vous avez déjà séjourné dans cet hébergement ?

Taille des lettres: A A A

En couple, Aou 2012
"Heerlijke vakantie"
Stevens Martens
10,0
28/08/2012 Wij verbleven een week in dit schitterend hotel en werden als een VIP behandeld. Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Niets was hen teveel. Mevrouw Gruber hebben wij ervaren ls iemand die alles in het werk stelt om het haar gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Zij geeft ook zeer interessante tips voor uitstappen en zorgt voor de nodige documentatie. Door haar vloeiende kennis van het Nederlands is dit hotel een absolute aanrader voor Vlamingen. Zij zullen zich hier onmiddellijk thuis voelen.
Het hotel is gelegen in een zeer rustige en wandelvriendelijke omgeving.
Het eten was zeer uitgebreid, lekker en gevarieerd.
De kamers zijn zeer ruim en kraaknet.
Dit hotel verdient terecht de titel van beste hotel van de Tiroler regio.

En voyage organisé en groupe, Aou 2012
"Herrlicher erholsamer Urlaub in Tirol"
Angela Eißner
8,0
15/08/2012 Mit meiner Unterkunft war ich sehr zufrieden.Das Zimmer war sehr ruhig u.keine Außengeräusche von anderen Zimmern.
Die Aussicht war wundervoll,man konnte schon am Morgen die aufgehende Sonne über den Bergen genießen.
Mit dem Kundenservice war ich auch sehr zufrieden.
Selbst der Preis war gerechtfertigt,ich reiste mit einem Reiseunternehmen.
Ich speiste im Hotel und an dem Essen war nichts auszusetzen.Es gab jeden Tag ein 4-gang Wahlmenü.
Das Zimmer wurde jeden Tag gesäubert u.die Betten kunstvoll hergerichtet.
Da ich ohne Kind/er reiste,kann ich trotz allem sagen,daß sich auch Kinder bestimmt sehr wohl fühlen.

En couple, Juin 2012
"Perfect hotel!,"
L.Lucassen
10,0
07/07/2012 its the second time, and absolut not the last, visit in this hotel. Very good hotel,very friendly personal and a very nice area. Absolut a hotel for a successfull holiday!!

Plus d'informations sur Hôtel Rotlechhof**** chez :

Avec des ami(e)s, Fev 2012
"Hotel Rotlechhof -Bergwang"
Quisenaerts
6,0
16/02/2012 Alles positief.
Wat kan er verbeterd worden? De busverbinding met Bergwang kan frequenter, inzonderheid op zaterdag. Voor beginners een noodzakelijkheid.

Avec des ami(e)s, Fev 2012
"Super familiehotel met alle comfort"
Eddy Vivet
9,0
14/02/2012 Voor de tweede maal een weekje in Hotel Rotleichhof genoten van een uitstekende accomodatie. Traditioneel familiehotel met alle moderne faciliteiten zoals, verwarmde ski- en schoen-ruimte, lift, automatische deuren, ruime parkeergelegenheid, grote en mooie kamers, gezellig restaurant, fitnessruimte, tv-kamer, prachtige sauna met stoomcabine en infra-rood cabine, rustruimtes met waterbed, keuzemenu's, prachtig ontbijtbuffet, namiddaghapjes van 3 tot 5 (soep-gebak-en andere specialiteiten) en prachtig nieuwe wintertuin waar je s'avond gezellig blijft vertoeven. Dit alles ondersteund door een team van proffessionele en uiterst vriendelijke medewerkers die je graag op al je wensen bedienen. Onze gastheer Fero, heeft ons een week lang in de watten gelegd waarvoor we hem hartelijk danken !!!! Prijs-kwaliteit het beste wat er te vinden is in de wijde omgeving. Een echte aanrader !!!. Reservatie's eenvoudig via e-mail zonder voorschot of andere rompslomp. Heerlijk, bedankt familie Grüber.

En couple, Jan 2012
"Fijn hoteL in mooie omgeving"
Arno Grondsma
8,0
05/02/2012 Wij zijn net weer terug uit Rinnen en hebben het weer prima gehad. De service was weer uitstekend en het eten van goede kwaliteit. De kamers worden dagelijks schoongemaakt en alles is altijd kraakhelder. Wij gaan er zeker nog eens terug.
De prijs kwaliteit is zeer goed. Dank aan alle medewerkers !

En couple, Jan 2012
"Geweldig"
Hetty
10,0
02/02/2012 zeer goed schoongemaakt. Het ontbijt is zeer uitgebreid en het avondeten is zeer goed, voldoende keuze. Het personeel is zeer attent en erg vriendelijk. Het hotel ligt in een rustige omgeving en om bij de Rinner sleeplift te komen moet je alleen de straat oversteken, vandaar kun je naar Berwang skieen.
Het hotel beschikt over een mooie ruimte waar je nog heerlijk je kopje koffie kunt drinken of wat anders kunt gebruiken.
Dit was voor ons de 1e keer maar we komen volgend jaar zeker terug.
Jan en Hetty

Avec des ami(e)s, Jan 2012
"Hotel waar je "thuis"komt"
j.noordam
8,0
07/12/2012 Voor de 5e maal gaan wij met 8 vrienden dit jaar weer naar Rotlechhof. Saai....altijd maar hetzelfde? Wij vinden van niet . We komen er thuis, worden gastvrij ontvangen door direktie en medewerkers. Alles klopt altijd, en mocht er eens iets mis gaan , dan wordt dat perfect opgelost. Wil je 100den km skiën, dan moet je hier niet zijn. Wil je rustig skiën, meest s blauwe pistes, dan is dit je in een super fijn hotel.

Famille avec enfants en bas âge, Jan 2012
"Zeer schoon, authentiek gezellig !"
Peter Hiddema
10,0
12/01/2012 Wij zijn hier voor de tweede keer geweest, begin januari. Het Hotel is zeer schoon, in een rustige omgeving. De kamers zijn ruim. Als je iets niet lust, dan wordt er gelijk iets anders gemaakt, heel goed. De gastvrijheid hier is heel goed. Voor de deur is een skilift, maar je kunt ook met de shuttle, of per auto in een paar minuten naar Berwang rijden. De nieuwe Wintertuin is een aanwinst. Er is een televisiekamer met Nederlandse zenders voor de kinderen. Wij gaan volgend jaar hier wederom naartoe.

En couple, Sep 2011
"Super hotel - Voor ieder wat wils."
Familie Moyaerts - ...
10,0
11/09/2011 Bij aankomst in 't hotel werden we vriendelijk ontvangen door de baas (nederlandstalig), die ons alle praktische dingen toonde. Onze kamer was enorm groot, zeer mooi ingericht en vooral super netjes. Het restaurantgedeelte is eveneens 100 procent in orde. Het personeel, de netheid, het aanbod en de kwaliteit van de gerechten is uitmuntend. We werden elke dag met een ongeziene vriendelijkheid bediend. Ook voor ons kindje (2,5 jaar) was er altijd een aangepast gerechtje. De fitness ruimte is heel professioneel ingericht (moderne Technogym toestellen).
Wat ons ook heel goed bevallen is, is de rust in 't hotel. We hebben nog nooit zo'n stille nachten beleefd in een hotel.
Elke dag in hotel Rotlechhof is een feest.

1 2 3 4 5 6 7 8 suivant

Carte

Lien vers Zoover sur votre site

Cliquez ici pour plus d'informations et d'options pour le widget Zoover

Sondage

Quels touristes européens vous agacent le plus pendant vos vacances ?

Vous êtes le propriétaire ?

Connectez vous sur notre "module hôtelier" pour avoir accès aux fonctionnalités "propriétaires". Cliquez ici pour plus d'informations