6,0
16/02/2012
Alles positief.
Wat kan er verbeterd worden? De busverbinding met Bergwang kan frequenter, inzonderheid op zaterdag. Voor beginners een noodzakelijkheid.
9,0
14/02/2012
Voor de tweede maal een weekje in Hotel Rotleichhof genoten van een uitstekende accomodatie. Traditioneel familiehotel met alle moderne faciliteiten zoals, verwarmde ski- en schoen-ruimte, lift, automatische deuren, ruime parkeergelegenheid, grote en mooie kamers, gezellig restaurant, fitnessruimte, tv-kamer, prachtige sauna met stoomcabine en infra-rood cabine, rustruimtes met waterbed, keuzemenu's, prachtig ontbijtbuffet, namiddaghapjes van 3 tot 5 (soep-gebak-en andere specialiteiten) en prachtig nieuwe wintertuin waar je s'avond gezellig blijft vertoeven. Dit alles ondersteund door een team van proffessionele en uiterst vriendelijke medewerkers die je graag op al je wensen bedienen. Onze gastheer Fero, heeft ons een week lang in de watten gelegd waarvoor we hem hartelijk danken !!!! Prijs-kwaliteit het beste wat er te vinden is in de wijde omgeving. Een echte aanrader !!!. Reservatie's eenvoudig via e-mail zonder voorschot of andere rompslomp. Heerlijk, bedankt familie Grüber.
8,0
05/02/2012
Wij zijn net weer terug uit Rinnen en hebben het weer prima gehad. De service was weer uitstekend en het eten van goede kwaliteit. De kamers worden dagelijks schoongemaakt en alles is altijd kraakhelder. Wij gaan er zeker nog eens terug.
De prijs kwaliteit is zeer goed. Dank aan alle medewerkers !
02/02/2012
zeer goed schoongemaakt. Het ontbijt is zeer uitgebreid en het avondeten is zeer goed, voldoende keuze. Het personeel is zeer attent en erg vriendelijk. Het hotel ligt in een rustige omgeving en om bij de Rinner sleeplift te komen moet je alleen de straat oversteken, vandaar kun je naar Berwang skieen.
Het hotel beschikt over een mooie ruimte waar je nog heerlijk je kopje koffie kunt drinken of wat anders kunt gebruiken.
Dit was voor ons de 1e keer maar we komen volgend jaar zeker terug.
Jan en Hetty