Emplacement par rapport aux pistes
5,0
26/02/2007
Net terug van onze vakantie naar Fügen. Wij haddenn een busreis via Touroperator geboekt. Op hun site staan foto's van een moderne inrichting van de appartementen. Deze kloppen echter niet. De inrichting is gedateerd. Maar wel netjes en schoon. Zie de site van romerhof.at.De eigenaresse is vriendelijk en behulpzaam. Op bestelling werden verse broodjes verzorgd en konden wij snel in onze studio, toen zij hoorde dat we 's morgens om 07.30 uur op het station van Fügen waren afgezet. De ligging t.o.v. de liften en het dorp is wat ver, zeker als je geen beschikking hebt op eigen vervoer. Het rijtijdenschema van de skibussen is erg onduidelijk. Het skigebied van Spieljoch is uitermate geschikt voor (jonge) gezinnen en overzichtelijk. Hochfügen vonden we niets. Niet overzichtelijk en erg, erg druk. De pistes vonden wij, ondanks de hele week warm en zon, redelijk goed geprepareerd.
Emplacement par rapport aux pistes
5,0
24/02/2007
Al tweemaal hier naar toe geweest. Is een prima appartementenhuis. Broodjes s'morgens te verkrijgen bij eigenaar na bestelling.
Na deel is, je moet met auto of skibus naar de spieljoch.
wij hebben het er prima gehad. maar kiezen toch liever voor iets dichter bij spieljoch te zitten