24/09/2012
Van 20 t/m 22 september heeft ons bedrijf met een groep klanten verbleven in Hotel Elan. Willem en Justina hebben bewezen dat ze samen met hun team ( Gijs, claudia en Verena) een groep van 54 personen goed kunnen verzorgen. iedereen roemde na afloop van de de drie dagen het hotel , zowel de kamers, het eten alsook de gezelligheid en klantvriendelijkheid staan bij Willem en zijn team hoog in het vaandel. Ook de georganiseerde tiroleravond beginnend met de traditionele Swein Hackse gevolgd door een feestavond m.m.v van het schatzberg duo was SUPER!!! Nog nooit hebben wij onze klanten zo met de voetjes van de vloer zien gaan als op deze avond. Willem en team nogmaals Super bedankt en wie weet krijgt ook dit wel weer een vervolg, Team Reproplus.
Emplacement par rapport aux pistes
9,0
10/08/2012
Mooie kamer, lekker eten . vriendelijke bediening.
Komen zeker een keer terug
Wild schönau card geeft veel korting.gratis met kabelbaan mee.
Je kunt er ook mooi paragliden,,, aanrader !!!!
16/07/2012
Aktive Hotel Elan in Oberau Oostenrijk is een heerlijke plek. Ik heb er op de terug weg van Italie een tussenstop gemaakt, van twee nachten. Mijn twee kinderen ( 7 en 10) hebben zich prima vermaakt in het heerlijke zwembad, groot voor een binnenbad, en kinderkamer. De hotelkamer was zeer groot zelfs met een stapelbed op de kamer was er veel ruimte. Prima douche met ligbad en een wc apart. Vind ik toch plezierig. De hotel medewerkers waren aller vriendelijkst, en stonden meteen voor je klaar. Wijzelf hebben ons prima vermaakt in de hotelbar. Waar een goed glasbier getapt wordt. Een zeer klantvriendelijk en prettig,rustig hotel. En volgens de verhalen van de andere hotelgasten een prima uitvalbasis voor wandelingen en of fietstochten. Wat betreft skieen ....het is zomer dus op dat moment scheen dat niet te kunnen :)
Emplacement par rapport aux pistes
8,0
06/04/2012
Prima hotel waar je je thuis voelt. Die persoon die hieronder de chef bekritiseerd is beslist in een ander hotel geweest. Ik verheug me nu al op de volgende vakantie met het nieuwe skigebied. Succes met de verbouwing van de badkamers.