Avis Camping 'T Minnepark

33 avis
Avis Camping 'T Minnepark
Zandstraat 105, 8450, Bredene
Camping 'T Minnepark a obtenu une note de 9,3 de 10, basé sur 33 évaluations
Vous voulez éviter les mauvaises surprises ? N'hésitez pas à lire les avis des voyageurs sur Camping 'T Minnepark pour être sûr de votre choix et passer de bonnes vacances à Bredene ! Vous pouvez également trouver 25 Photos concernant Camping 'T Minnepark sur Zoover. Toujours à la recherche d'une destination de vacances? Regardez les logements dans Belgique. Vérifier d'autres destinations de vacances dans la région Flandre-Occidentale. Comparer Camping 'T Minnepark avec les autres logements, dans Bredene.
Un moment, s'il vous plaît...
Malheureusement, nous n'avons pour le moment aucun avis en Français sur 'T Minnepark Bredene N'hésitez pas à donner votre avis!

Vous avez déjà séjourné dans cet hébergement ?

Taille des lettres: A A A

1 2 3 4 suivant

33 avis sur 'T Minnepark

33 avis
8,8
8,1
9,8
Montrer les notes et les avis de:
Langues des évaluations :
Famille avec enfants en bas âge, Mai 2013
"Geweldige plek"
Evelyn
9,0
10/05/2013 Voor de tweede maal deze camping bezocht. Eerder voor een weekend nu voor een week. En wat was het weer heerlijk. Leuk onthaal door de zeer vriendelijke, hulpvaardige beheerder. Je hoeft hem maar iets te vragen en hij staat voor je klaar. Goed sanitair, mooie plekken en voor de kinderen genoeg te doen (pool tafels, speeltuin, trapveld, tennisveld enz.). De kinderen voelden zich helemaal thuis en wilden na een week nog niet naar huis. Supermarkt (met verse broodjes in de ochtend) en diverse eetgelegenheden in de buurt. In de omgeving is ook genoeg te doen en te zien. De heerlijke duinen en de zee zijn binnen een paar minuten te bereiken. Ook Brugge ligt in de buurt. Heerlijk om na een druk bezette dag weer terug te komen op deze fijne camping. Hier kom je echt tot rust. Wij komen hier zeker weer terug!! Minne Louis bedankt voor het prettige verblijf.

En couple, Aou 2012
"Prima camping"
els
10,0
13/08/2012 Zelf ben ik wat moeilijker ter been en zonder dat ik het vroeg bood de eigenaar aan om vooral gebruik te maken de voorzieningen die er voor waren .Het is er ruim en overal aan gedacht.
De eigenaar is een erg vriendelijke en behulpzame man.Als we ergens naar toe wilde fietsen was hem om uitleg te geven niets te veel
Wij hebben het niet als een gemis ervaren dat er geen bar of eetgelegenheid was

Famille avec enfants en bas âge, Aou 2012
"Heel mooie camping, vriendelijke beheerder"
A. Gura
10,0
05/08/2012 Mooie camping, met ruime plaatsen en zeer schoon sanitair. De beheerder was erg behulpzaam en vriendelijk. 's Avonds rustig, zodat de kinderen goed konden slapen. Jammer dat er geen winkeltje/restaurantje is, er liggen wel een Colruyt en een Aldi op zeer korte afstand. Voor de kids was er van alles te doen/spelen. Zeker een aanrader.

Famille avec enfants en bas âge, Juil 2012
"Zeer gastvrij!"
bernardrenate
9,0
06/08/2012 Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar! Een sanitairgebouw om 'u' tegen te zeggen; veel toiletten, toiletbrilreiniger, toiletpapier, wc borstel, veel wasbakken, zeep en wegwerphanddoekjes. Douchen kost 1 euro voor 8 minuten. Grote kinderbadkamer met babybad, babydouche, wastafel en commode. Uitgebreide speeltuin en in het weekend wordt er een waar luchtkussenpark opgezet. Terrein en sanitairgebouw zeer goed onderhouden.
We moesten wel erg wennen aan de opstelling van de caravans (achterstevoren in rijen van twee), maar het geeft wel veel privacy.
Met het dorp Bredene zelf hadden wij niet veel. Wij voelden ons meer thuis in Oostende en De Haan.
Bezoek gebracht aan Sea Life (wel heel erg klein!), Plopsaland!!!! en Brugge!!!

Famille avec enfants en bas âge, Avr 2012
"Goede zeer schone camping"
Els
10,0
04/05/2012 We zijn net terug van een klein weekje kamperen en het is een fantastische camping. Niet teveel poespas maar dat willen wij ook niet.
Speeltuin voor de kinderen zeer goed verzorgt, sanitair super schoon, grote plaatsten en een zeer behulpzame camping-eigenaar/beheerder!
Mijn 3 kinderen waren het er niet mee eens dat we al naar huis moesten gaan en willen dat we volgend jaar weer gaan :-)

Famille avec enfants/adolescents, Avr 2012
"Topcamping!"
Fam. Claes
10,0
17/04/2012 Alles wat wij zoeken op een camping: rust, proper sanitair en vriendelijk onthaal.
Ideale uitvalsbasis om bv naar Oostende of Blankenberge te trekken. Mooie duinen in Bredene om te wandelen.
Het gaat een jaarlijkse traditie worden om op deze camping te komen logeren, zeker weten!

En couple, Mar 2012
"Très satisfait"
marcl2000
10,0
17/04/2012 Bonjour, je vient de passé 1 semaine avec ma tractable je suis francophone et je n'ai eu aucun problèmes avec le proprio, il as été serviable depuis mon arrivée et parle courament le français. Il as peut-être changé en un an, pour ce qui est du reste je n'ai rien à dire sanitaires neuf et entretenu, jeux pour enfants parfais, emplacements généreux (elec. eau decharge et même télédistribution) peut-être un manque de limitation mais ce n'est qu'un détail. Sur l'echelle de 1 à 10 je dirais 9.

Famille avec enfants en bas âge, Sep 2011
"Geweldige camping"
Evelyn
10,0
12/09/2011 Vandaag teruggekeerd van een heerlijk weekendje op 't Minnepark. Zeer vriendelijk ontvangen door de beheerder, die zelfs helpt de caravan op zijn plek te zetten. Schoon en mooi sanitair en mooie ruime plaatsen. Alles ziet er zeer verzorgd uit. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin. Plopsaland bezocht en een bezoek gebracht aan Brugge. Niet te vergeten een heerlijke strandwandeling gemaakt. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar.

En couple, Aou 2011
"Sehr sauber und freundlich!!!"
SaHa
10,0
22/08/2011 Egal ob man als Paar oder als Familie mit Kindern in Belgien Campen möchte,
'T Minnepark ist für jeden das Richtige!!!
Das Preisleistungsverhältnis stimmt, Herr Minne ( der Inhaber) ist sehr freundlich und achtet sehr auf Sauberkeit. Die sanitären Einrichtungen sind modern und hygienisch.
Ein Tennis-/Basketballplatz, ein Spiel- und Bolzplatz für Kinder, Billiardtische und Tischtennistisch sind vorhanden.
Außerdem sind im Sommer für Kinder große Hüpfburgen aufgebaut.
Alles in allem sehr zu empfehlen!!!

Famille avec enfants en bas âge, Aou 2011
"Perfect onderhouden en schoon"
Marion
7,0
10,0
02/09/2011 De vriendelijke campingeigenaar zorgt ervoor dat zijn camping er perfect bij ligt en daardoor houden de kampeerders het ook netjes. De levensgrote "vier op en rij" en dam- en schaakborden worden bijvoorbeeld iedere avond netjes binnen gezet. Mooie speeltuin en in het hoogseizoen worden er in het weekend luchtkussens geplaatst, geweldig voor kleintjes en ook de grotere kinderen. (bij wat minder weer veel leuker dan een zwembad). Ik persoonlijk houd niet zo van die typisch belgische campings in met rechte straten en rijen (sta)caravans. De campings in de omgeving zijn allemaal zo, maar de kinderen hebben genoten.
Vanaf deze camping hebben wij plopsaland bezocht, kasteel Wijnendale en Brugge (met bus en trein).
Tip: in de babywasruimte is ook een douche, ideale "badkamer" voor kleine kinderen.

1 2 3 4 suivant

Carte

Lien vers Zoover sur votre site

Cliquez ici pour plus d'informations et d'options pour le widget Zoover

Sondage

Quels touristes européens vous agacent le plus pendant vos vacances ?

Vous êtes le propriétaire ?

Connectez vous sur notre "module hôtelier" pour avoir accès aux fonctionnalités "propriétaires". Cliquez ici pour plus d'informations