7,0
08/02/2009
Leider können wir nur stichpunktartig unsere schlechten Erlebnisse aufführen,es sind einfach zu viele,wenn Rückflüge früher buchbar gewesen wären,wir wären sofort nach Hause geflogen,Preise wie BRD,Leistung wie DDR!1.Zimmer stank-im Bad voll Schimmel und Heizung kaputt,im neuen Zimmer lief 1 Tag die Heizung,dann mussten wir uns mit einem Heizlüfter zu frieden geben(wir hatten Glück,es waren keine -10 Grad)abends warmes Wasser zum duschen ,nicht jeden Tag,die Betten-beim Zelten ist es bequemer,das Essen eine Zumutung-unhygienisch(Halbpension um sonst bezahlt,wir waren ausser Haus essen)Bedienung unfreundlich und träge,Skiausrüstung nur gegen hohe Gebühr im Keller zu deponieren,Fahrstühle für ein 10 Etagenhaus nur 2 vorhanden,die nicht immer funktionierten,Umgebung wie auf einem Basar dreckig,laut und aufdringliche Verkäufer,lange Wartezeiten an den Skiliften(1h bei der Gondel keine Seltenheit)Skihütten+WC unhygienisch,jede Nacht Krach,Lärm,laute Musik vor dem Hotel und das bis 4.00Uhr
9,0
09/03/2008
Heel groot hotel, relatief eenvoudig, grote ruimtes (eetzaal en lobby) dus niet erg gezellig. Lawaai overlast als je kamer aan de voorkant van het hotel is (door pubs en gasten op straat), rustig aan de 'achterkant'. Ontbijtbuffet goed, avondbuffet matig (zowel vwb kwaliteit, diversiteit als vwb temperatuur van de maaltijden). Drankjes moet je meteen afrekenen (cash)! Receptie vriendelijk en behulpzaam (wij mochten meteen van kamer wisselen ivm het lawaai). Vlakbij de Borovets ski-liften, de gondel naar de andere pisten is op 5 min loopafstand. Skimateriaal redelijk en vlakbij hotel (ook opslag). Skigebied vrij beperkt, met name gericht op de betere skieër (veel rode pistes) en niet zoveel afdalingen. Daardoor wel weer overzichtelijk. Uit eten redelijk van kwaliteit en prijs.
10,0
13/01/2008
net terug uit bulgarije, onze eerste ervaring met skieen en sneeuw in deze hoeveelheid. is ons erg goed bevallen. verwacht nog niet al teveel van de mensen.. het is zeer merkbaar dat alles nu in ontwikkeling is en groeit naar onze maatstaven. dus als je beter gewend bent bv oostenrijk zal dit tegenvallen. maar wij hebben genoten. prima hotel en goed eten, voor ieder wat wils. bedden niet niet erg goed maar das het enige minpuntje wat wij konden vinden. in het dorpje kan je gezellig uitgaan vooral de mexicaan mamcita is aan tebevelen. ook een tocht met de gondel naar 2630meter hoogte is indrukwkkend. en een bezoekje aan het postkantoor is een bezoek 45 jaar terug in de tijd.al met al erg leuk voor een week skie vakantie,