25/02/2011
Na een hobbelige weg door de jungle vonden we de Rio Tico Safari Lodge. Wat een paradijsje. We zijn hier met onze 2 kids van 4 en 5 jaar oud geweest en ook zij vonden het geweldig. Iedere dag hebben zij in de rivier gespeeld. Heerlijk onder de waterval en dammetjes bouwen. Wij zijn lekker tot rust gekomen in de hangmatten. Op ons balkon hebben we 's avonds lekker genoten van een drankje luisterend naar de waterval en de chicharras. Hiervandaan kun je met een auto genoeg excursies doen die Cees en Miranda graag voor je boeken. Dit enthousiaste echtpaar met ook 2 lieve kindjes heeft ons echt thuis doen voelen in hun mooie land. 's Ochtends een heerlijk ontbijtje en daarna een mooie wandeling door de jungle aan huis. Een echte aanrader. Cees en Miranda bedankt voor deze mooie ervaring.
16/01/2011
We hebben de kerstdagen doorgebracht bij Rio Tico en wij vonden het een geweldig verblijf en hadden er met liefde langer gezeten. (helaas hadden we al een verblijf in Drake Bay geboekt) De tenten zijn super, je hoort 's ochtends alle jungle geluiden. 's Avonds kun je rustig bij je tent een boek lezen of in het 'hoofdgebouw' een spelletje spelen. Cees en Miranda zijn er wel als je wat te drinken wilt, maar verder laten ze je helemaal vrij. Ze hadden voor kerstavond een leuk restaurant geregeld, waar we heerlijk hebben gegeten. De recensies lijken misschien overdreven, maar we hebben tijdens onze vakantie geen betere plek gehad en we hebben 3 andere koppels aangeraden om hierheen te gaan. De prijs/ kwaliteit is geweldig, vergeleken met andere accommodaties! De hummussandwich had Miranda voor het eerst op de kaart gezet, hopelijk blijft hij erop ;-)
15/05/2011
Een fantastische plek, rust, natuur, heerlijke bedden, super gastheer en - vrouw, heerlijke betaalbare wijn (dat is een plus in CR!), verzorgd ontbijt, leuke lunchgerechten, accomodatie zeer schoon, kortom een enorme aanrader !!