Avis Hôtel Santa Barbara Beach & Golf Resort (ex-Hyatt Regency)****

Santa Barbara Beach &  Golf Resort (ex-Hyatt Regency)****
15 avis
Avis Hôtel Santa Barbara Beach & Golf Resort (ex-Hyatt Regency)****
Santa Barbara Plantation, Curaçao
Hôtel Santa Barbara Beach & Golf Resort (ex-Hyatt Regency) a obtenu une note de 8,5 de 10, basé sur 15 évaluations
Vous voulez éviter les mauvaises surprises ? N'hésitez pas à lire les avis des voyageurs sur Hôtel Santa Barbara Beach & Golf Resort (ex-Hyatt Regency)**** pour être sûr de votre choix et passer de bonnes vacances à Curaçao ! Vous pouvez également trouver 62 Photos concernant Hôtel Santa Barbara Beach & Golf Resort (ex-Hyatt Regency)**** sur Zoover. Vous pouvez visualiser 1 Vidéo de HôtelSanta Barbara Beach & Golf Resort (ex-Hyatt Regency)****. Toujours à la recherche d'une destination de vacances? Regardez les logements dans Curaçao. Vérifier d'autres destinations de vacances dans la région Curaçao. Comparer Hôtel Santa Barbara Beach & Golf Resort (ex-Hyatt Regency)**** avec les autres logements, dans Curaçao.
Un moment, s'il vous plaît...
Malheureusement, nous n'avons pour le moment aucun avis en Français sur Santa Barbara Beach & Golf Resort (ex-Hyatt Regency)**** Curaçao N'hésitez pas à donner votre avis!

Vous avez déjà séjourné dans cet hébergement ?

Taille des lettres: A A A

7,9
7,7
Langues des évaluations :
En couple, Mar 2013
"Mooi hotel, maar wel afgelegen!!"
Karin
6,0
04/04/2013 Super hotel en de service is ook super.
Hotel ligt op ca. 30 minuten rijden van Willemstad.
Voor de golfliefhebbers is het een uitstekend hotel, omdat de golfbaan aan het hotel ligt.
Kamers ruim en schoon. Als je wilt elke dag de schoonmaak en schone handdoeken en opgemaakte bedden.

Avec des ami(e)s, Jan 2013
"Een topper en voor herhaling vatbaar"
Els Steensma verlaa...
8,0
01/02/2013 Een topper, waar ik zeker terug zal komen.
Sales Manager Europe Yvonne Damhoff, 05/02/2013
Le propriétaire a dit ::  Hartelijk dank voor het plaatsen van uw positieve reactie op Zoover.nl. Wij zijn vereerd dat u onze gast was en hopen u in de toekomst opnieuw in ons mooie resort te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, Yvonne Damhoff / sales manager Europa

Avec des ami(e)s, 2012
"Curaçao op zijn mooist !"
Robert
9,0
12/12/2012 Afgelopen week zijn wij voor het eerst naar het Hyatt gewest op Curaçao. Wij hebben dit ervaren als een geweldige vakantie. Wij hebben de reis geboekt via touroperator met de all inclusieve optie.

Het hotel ligt aan een 18 holes golfbaan en aan het strand. Het hotel is nu bijna drie jaar oud maar ziet er uit als nieuw. Onze kamer was luxe en we hadden uitzicht op zee. Wij adviseren wel om een een auto te huren ( kan in het hotel). omdat het hotel aan de oostkant ligt en dat het bijna 10 minuten rijden is voordat je het terrein af bent.
De service in het hotel is top, iedereen is super aardig en doet zijn best om het je zo goed mogelijk naar de zin te maken. Eten in een van de vele restaurants is meer dan goed. TIP: probeer de sushi bar. Het (privé) strand is opgespoten maar daar merk je weinig van. Goede ligbedden en zeer schoon.
TIP: neem je snorkelset mee. Zwembad: netjes en heerlijke bedden. kortom, ik mag wel zeggen dat dit het mooiste en beste hotel is van Curaçao.
Sales Manager Europe Yvonne Damhoff, 05/02/2013
Le propriétaire a dit ::  Namens ons resort danken wij u hartelijk voor het plaatsen van uw positieve reactie op Zoover.nl. Fijn dat u het zo naar uw zin hebt gehad in ons mooie resort! Wij hopen u in de toekomst opnieuw als onze gast te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, Yvonne Damhoff - sales manager Europa

Plus d'informations sur Hôtel Santa Barbara Beach & Golf Resort (ex-H...

Famille avec enfants en bas âge, 2012
"Heel goed hotel!"
R.
7,0
6,0
09/11/2012 Hyatt Regency te Curacao is een hotel wat verder weg gelegen (lees: geisoleerd) is van het drukke toeristische gedeelte. Het hotel biedt echt rust en een stukje luxe en paradijs! Wij waren met onze 2 kinderen, 4 en 6 jaar. De kidsactiviteiten waren op een heel laag pitje en er zijn geen speeltuinen of toestellen voor de kinderen. Dat zou misschien wel het enige stukje kritiek kunnen zijn!
Sales Manager Europe Yvonne Damhoff, 05/02/2013
Le propriétaire a dit ::  Hartelijk dank voor het plaatsen van uw positieve reactie op Zoover.nl. Wij waarderen het zeer dat u de moeite heeft genomen om uw ervaringen in ons mooie resort te delen. Op dit moment zijn er inderdaad niet veel kinderactiviteiten. Afhankelijk van het seizoen bieden wij een kinderclub, dagelijkse activiteiten zoals Iguana-feeding of beach-soccer en zijn er een tafeltennistafel, chess, bocce-bal en een kindvriendelijk strand. Wij zijn bezig om dit op korte termijn uit te breiden. Hartelijk dank voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Yvonne Damhoff - sales manager Europa

Famille avec enfants/adolescents, Juil 2012
"Fijne vakantie"
Karianne
8,0
03/08/2012 Mooi hotel, over het algemeen goed verzorgd. Zand op strand is inderdaad kunstmatig, maar stoorde niet. Leuk snorkelen! Op het moment dat wij er waren elke dag wel een plek op een bedje te vinden langs strand, heerlijk rustig. Geen bedjes reserveren d.m.v. handdoek klaarleggen! (Wel handdoeken service.) In weekend drukker op strand, met mensen van buiten het hotel, wel gezellig.
Wel animatie, maar niet erg aanwezig. (Voor onze zoon van 14 had dat wel iets enthousiaster gemogen, naar mijn idee!)
Ontbijt prima. Avondeten deden we in Willemstad (auto noodzakelijk, ik schat zo'n 20 km.) Dichterbij ook restaurants o.a. "Brakkeput Mei Mei" (maar auto blijft noodzakelijk!) Ook heerlijk gegeten (en leuke bediening) bij het Shore restaurant van het Hyatt zelf!
Duiken etc. is bij hotel te regelen bij Ocean Encounters.
Zwemmen met dolfijnen is voor de liefhebber natuurlijk superleuk, maar wel erg prijzig! (bij Dolphin Academy)

Famille avec enfants en bas âge, Mai 2012
"Leuk hotel met nep strand"
T Schoemaker
5,0
6,0
26/05/2012 Leuk Hotel niet echt kind vriendelijk.
Huren van auto handig vanwege de ligging van het Hotel.
Strand kunstmatig niet echt top.

Famille avec enfants en bas âge, Fev 2012
"Geweldig!"
Familie uit Den Haa...
10,0
04/03/2012 Net terug van 10 dagen Hyatt met man en 2 kids. Wij gaan altijd naar luxe hotels en de Hyatt op Curacao is gewoon geweldig. Wij zijn als royalty behandeld. Zeer vriendelijk personeel. Kamers zijn ruim en schoon. Het hele complex is ruim en schoon. Bedden liggen heerlijk. Badkamer is ruim en modern. Geen deur in de badkamer maar dik gordijn, prima! WC is apart en heeft een deur. Airco is in temperatuur aan te passen en kan dus ook gewoon uitgezet worden. Grote fan aan plafond zowel in de kamer als op het terras. Wij hadden uitzicht over zee, ongelooflijk mooi. Zwembaden perfect, strand is wit en schoon, zeewater is wel azuurblauw. Restaurants zijn zeer goed, ontbijt uitgebreid. Italiaans ijssalon is heerlijk, zij verkopen ook pizza's en panini's. Het hotel ligt aan een geweldig mooi golfbaan met schitterende ligging. Wij hebben het heerlijk gehad. Houd je van luxe, rust en golf dan moet je bij de Hyatt op Curacao zijn. Rustige ligging in Sta. Barbara.

En couple, 2011
"Dit nooit meer................."
Patrik
4,0
5,0
1,0
1,0
28/11/2011 Hyatt Curacao bezocht in de November 2011.
Wij bezoeken regelmatig 5 sterren hotels.
Op aanraden van vrienden hebben wij Curacao bezocht. Hierbij viel ons oog op het Hyatt hotel.
Je zou zeggen "een 5 sterren hotel" wat is daar nou mis mee. Vergeet het maar !
Bij het inchecken werden wij netjes naar onze kamer gebracht.
De kamers op zich zijn mooi en netjes maar de 1e nacht kwamen wij er al snel achter dat het onmogelijk was om de airconditioning uit te schakelen. Niet echt lekker om de hele nacht de airconditioning in je nek te krijgen.

Dit hebben wij gemeld bij De Front Office Manager
We kregen toen een andere kamer. Ook hier weer hetzelfde probleem.

Wat blijkt : Hyatt hotel Curacao heeft dit door hunzelf erkende probleem op alle kamers !

Daarnaast was gedurende ons verblijf het zwembad defect. Hyatt is dus NIET TOP !

En couple, Oct 2011
"Superhotel"
dekleineprins550
9,0
13/10/2011 In het Hyatt hotel komen we zeker terug! Prachtige kamers, heerlijk schoon en rustig, iedere dag schone handdoeken. Supervriendelijke staf.
Prachtig zwembad, fijn strand. Als je een auto huurt, kun je overal komen. Aanrader.

En couple, Sep 2011
"Geweldig, Luxe en schoon hotel!"
Fam. Guzel
10,0
25/09/2011 Wij zijn hier 9 nachten geweest. In 1 woord, geweldig! Iedere dag wordt er schoongemaakt, mooie ruime kamers. Tip: neem geen kamer op de begane grond, er lopen namelijk nogal wat grote landkrabben rond die zo naar binnen kunnen wandelen. Ook is het raadzaam om een auto te huren, daar het hotel erg afgelegen ligt. Eten is ook top!

Hyatt in 1 woord "fantastisch"!

Carte

Lien vers Zoover sur votre site

Cliquez ici pour plus d'informations et d'options pour le widget Zoover

Sondage

Quels touristes européens vous agacent le plus pendant vos vacances ?

Vous êtes le propriétaire ?

Connectez vous sur notre "module hôtelier" pour avoir accès aux fonctionnalités "propriétaires". Cliquez ici pour plus d'informations