chambre d'hôtes / Bed & Breakfast La Escuela del Campo Ronda: Avis | Commentaires chambre d'hôtes / Bed & Breakfast La Escuela del Campo | Critiques

Avis chambre d'hôtes / Bed & Breakfast La Escuela del Campo

chambre d
45 avis

Avis chambre d'hôtes / Bed & Breakfast La Escuela del Campo

p.r. peñacerada 102 , 29400, Ronda
chambre d'hôtes / Bed & Breakfast La Escuela del Campo a obtenu une note de 9,2 de 10, basé sur 45 évaluations
Vous voulez éviter les mauvaises surprises ? N'hésitez pas à lire les avis des voyageurs sur chambre d'hôtes / Bed & Breakfast La Escuela del Campo pour être sûr de votre choix et passer de bonnes vacances à Ronda ! Vous pouvez également trouver 39 Photos concernant chambre d'hôtes / Bed & Breakfast La Escuela del Campo sur Zoover. Toujours à la recherche d'une destination de vacances? Regardez les logements dans Espagne. Vérifier d'autres destinations de vacances dans la région Andalousie. Comparer chambre d'hôtes / Bed & Breakfast La Escuela del Campo avec les autres logements, dans Ronda.
Un moment, s'il vous plaît...
Malheureusement, nous n'avons pour le moment aucun avis en Français sur La Escuela del Campo Ronda N'hésitez pas à donner votre avis!

Vous avez déjà séjourné dans cet hébergement ?

Taille des lettres: A A A

9,6
8,8
Langues des évaluations :
Avec des ami(e)s, Mai 2012
"Een adempauze van rust en mooie natuur."
Jos Vanachter
9,0
16/05/2012 Niet zo ver van de luchthaven van Malaga of Sevilla. Een daguitstap naar Sevilla of naar Ronda is meer dan de moeite waard.
Er heerst een familiale sfeer met een vers en puik verzorgd ontbijt.
Het zwembad zorgt voor de nodige afkoeling.
Er zijn voldoende eetgelegenheden in het nabijgelegen bergdorpje Setenil.

En couple, 2011
"Zeer rustige plek en warm onthaal"
Frank Robeers
9,0
01/11/2011 B&B La Escuela del Campo is ideaal gelegen. Niet ver van Sevilla en Ronda. De kamer inrichting is zeer typisch met mooie Moorse accenten.
De eigenaars zorgen voor een aangenaam verblijf en zijn zeer toegankelijk en behulpzaam. Het ontbijt is zeer gevarieerd met veel fruit en lokale specialiteiten.

Famille avec enfants/adolescents, Oct 2011
"Wat een gastvrijheid !"
Peter
10,0
26/10/2011 Half oktober hier 2 nachten verbleven. Bij aankomst op hartelijke wijze welkom geheten door Luc en Maria en niet te vergeten de honden. Een heerlijk rustige plek midden in de natuur. Ontbijt is een feest en de gastvrijheid van Luc en Maria een voorbeeld voor vele B&B eigenaren. Kunnen heel veel tips geven over de omgeving en activiteiten. Zo hebben wij dank zij hun kunnen genieten van een fantastische fietstocht door de natuur, de Via Verde.
De kamer was simpel maar goed genoeg omdat je toch alleen maar buiten bent.

En couple, Sep 2011
"Oase van rust en stilte"
Vanderlinden Patric...
9,0
23/09/2011 Wauw, La Escuela del Campo is een geweldige B&B met een supermooie ligging. Maria en Luc zijn super gastvrij, zeer ongedwongen en weten hoe ze je moeten verwennen. Je voelt je er onmiddellijk thuis. Je kan ook altijd bij hun terecht voor nuttige tips qua uitstapjes, restaurantjes, een gezellige babbel en nog zoveel meer.
Het was elke dag weer heerlijk wakker worden met een ontbijt om je vingers van af te likken. Het werd opgediend op het terras met prachtig zicht op de vallei en omliggende bergen. Ruime kamers en een zwembad waar men na de uitstapjes lekker kan genieten van de rust en niet te vergeten de zon.
In het dichtsbijgelegen dorpje Setenil (7km), welke bekend staat om zijn vele woningen die in de rotsen zijn gebouwd, kan je voor geen geld lekker eten.
Ook was het, onder het genot van een glaasje, gezellig vertoeven met de andere gasten.Een verblijf om niet gauw te vergeten en je weer helemaal op te laden.
Een B&B adres dat we zeker iedereen kunnen en zullen aanraden

En couple, Sep 2011
"Gemoedelijke B&B"
Dirk & Griet
8,0
20/09/2011 Luc en Marja baten deze B&B nu al een paar jaar uit. De kamers zijn eenvoudig, maar mooi ingericht. Ontbijt is van het niveau **** en wordt in de vorm van tapas opgediend op het terras met een adembenemend zicht op het oosten. Er is een zwembad. Geen mogelijkheid tot maaltijden 's avonds.

De B&B ligt op anderhalf uur rijden van Malaga, te midden van de velden, olijfgaarden en Romeinse overblijfselen. Op een kwartiertje rijden ligt Setenil een mooi stadje in een kloof met huizen onder de rotsen. Er zijn verschillende zeer leuke en lekkere tapasbars. Als je zegt dat Luc je gestuurd heeft, krijg je super service, extras en "groepstarief"!

Voor uitstappen in de buurt hebben Luc en Marja honderden tips met kaarten en documentatie en dit zowel van de gekende als minder gekende plekken.

Ze streven op de B&B gemoedelijkheid en gezelligheid na en hun motto is "doe alsof je thuis bent". Het merendeel van de gasten zijn Vlamingen of Nederlanders.

Wij gaan er zeker terug!

Famille avec enfants en bas âge, Juil 2011
"S C H I T T E R E N D !"
Fam.Schepers
10,0
15/12/2011 Wie Andalusië wil ontdekken, hoeft NIET verder te zoeken, echt niet.
Wij hebben hier begin juli verbleven met ons gezinnetje en het was....schitterend! La Escuela del campo, Luc en Marja, de omgeving, het eten, de tapa's, het weer, cultuur, hun gastvrijheid, de verborgen pareltjes, de uitstapjes, de rust, .........in 1 woord: Schitterend. Wij hebben hier echt genoten, en het fotoalbum wordt regelmatig bovengehaald. Dit was één van onze leukste vakanties.
Fam Schepers

En couple, Juin 2011
"HEERLIJK GENIETEN"
peter
8,0
04/07/2011 Deze B&B is een omgebouwde plattelandschool met kapel.
Niet luxe, maar een geweldig verblijf met een zeer goed special culinaire ontbijt voor de fijnproever. Volop vrijheid om iets te eten te maken, mooi zwembad. Heel erg apart is de waterbron, waar het water heerljk zuiver en koel is om te drinken. De Spaanse waterhonden welke daar rondlopen als je daar geen bezwaar tegen hebt zijn niet lastig, zijn zelfs prettig gezelschap. Zeer veel ruimte en rust om je heen.
Een aanrader.

En couple, Mar 2011
"Aangenaam"
maryke
9,0
04/05/2011 een plaats waar je je direct op je gemak voelt. een plek om tot rust te komen. aanrader!!

Famille avec enfants en bas âge, Sep 2010
"Minder dan geen spijt!"
Mariska
10,0
02/10/2010 Een ontzettend leuk Belgisch echtpaar (Luc en Maria) op een fantastische plek in Andalusie. Vanaf het moment dat wij op deze plek arriveerden, was het direct vakantie en voelden wij ons meteen welkom.
Wij waren samen met ons zoontje van bijna 2 jaar. Voor hem was het een walhalla, veel ruimte met veel speelgoed, een zandbak en natuurlijk het zwembad.
Het ontbijt was een feestje, zelfs het ontbijtpakketje dat wij meekregen omdat wij heel vroeg vertrokken.
Een bijzondere plek om zeker nog een keer naar terug te gaan.

Groet,

Firmijn, Mariska en Stef

En couple, Sep 2010
"Zeer Gezellige BB in een prachtige omgeving"
Willy Van Mulders
9,0
14/10/2010 Luc en Marja doen er alles aan om je volledig op je gemak te voelen.
Onze tijd was veel te kort en het ontbijt overweldigend lekker.
Zeker een aanrader als je een bezoekje wil brengen aan Roda en de witte dorpjes.
Tot een volgende vakantie!
Willy en Hilde

1 2 3 4 5 suivant

Carte

Lien vers Zoover sur votre site

Cliquez ici pour plus d'informations et d'options pour le widget Zoover

Sondage

Selon-vous, où mange-t-on le mieux ?

Vous êtes le propriétaire de cet hébergement ?

Connectez vous sur notre "module hôtelier" pour avoir accès aux fonctionnalités "propriétaires".Cliquez ici pour plus d'informations