Rapport qualité-prix
10,0
10/10/2010
De ontvangst gaf ons een gevoel van thuis komen. Na een drankje en een uitgebreide rond-leiding was het genieten van een welvoorziene gîte, prachtig zwembad, jeux des boules baan en heerlijk buiten zitten (ook deze tijd van het jaar). Er is veel informatie over de omgeving in de gîte te vinden. Een week is veel te kort om alles te kunnen zien, dus we komen hier ze-ker terug. Mary en John bedankt en tot de volgende keer. Daan en Marja.
Rapport qualité-prix
10,0
26/08/2010
Hallo John en Mary
Het is altijd maar de vraag als je via marktplaats een vakantie boekt, maar ik kan iedereen verzekeren dat het bij jullie perfect klopt met de informatie die op jullie site kuppenscottage.com staat, geen woord gelogen of anders voorgesteld, we hebben met zijn 4en een perfecte vakantie gehad. Bij aankomst al, een gastvrij onthaal, goede uitleg en veel informatie klaarliggend om te genieten van de omgeving, informatie die heel goed van pas komt als je de streek niet kent. en na een dag de omgeving verkennend is het heerlijk genieten in en om jullie zwembad en gezellig buiten te barbequen. Kortom, een geweldige week bij een geweldige gastheer en gastvrouw. We zijn 1 week geweest maar hebben elke dag volop genoten.
Jullie vakantieadres is voor iedereen voor de 100 % aan te bevelen!
Jessica, Mark, Henk en Gerard