Tot rust komen gaat je lukken op deze knusse camping! Griet en Philippe zijn behulpzaam en hebben de zaken netjes voor elkaar. Griet geeft in het Nederlands nuttige tips. Het brood is elke ochtend heerlijk vers en het sanitair netjes. De kinderen konden in een familiedouche met grote wasbak worden gedoucht. Er is een kaart voor een kleine maaltijd en soms komt een lokale ondernemer eten bereiden of schepijs verkopen. Water en elektriciteit zijn dichtbij de standplaatsen. Er is een overdekte barbecueplaats met daarnaast een overdekt terras waar je je eigen eten vervolgens kunt eten en een drankje kunt bestellen (moet niet).
Afval scheiden is hier belangrijk en wordt je erg makkelijk gemaakt. Laat je niet afschrikken door het feit dat de eigenaren ecologie belangrijk vinden.
Het zwembad is niet verwarmd, maar is snel op temperatuur als de zon haar best doet. Het zwembad loopt geleidelijk af. Onze twee kinderen konden daardoor lekker vrij in en rondom het zwembad spelen. Ook de speeltuin was favoriet. Als je daar zicht op wilt hebben moet je plek 34 t/m 39 hebben. Dit zijn ook best wel zonnige plekken. Wij stonden op plek 48 en dat was soms 's avonds door een kleine groep rennende jeugd even wat vervelend voor het in slaap komen van onze kinderen. Salamanders zoeken en wandelen rondom de camping vonden de kinderen erg leuk! Er is voor de kinderen een korte wandelroute uitgezet. Hardlopen in de omgeving is prima te doen. Wielrennen of mountainbiken ook (niet zelf gedaan).
Kortom: een heerlijk rustige plek met veel mogelijkheden voor ontspanning!