Avis chambre d'hôtes La ferme de Charel

La ferme de Charel
35 avis
Avis chambre d'hôtes La ferme de Charel
Charel, 19490 , Sainte-Fortunade
chambre d'hôtes La ferme de Charel a obtenu une note de 9,8 de 10, basé sur 35 évaluations
Vous voulez éviter les mauvaises surprises ? N'hésitez pas à lire les avis des voyageurs sur chambre d'hôtes La ferme de Charel pour être sûr de votre choix et passer de bonnes vacances à Sainte-Fortunade ! Vous pouvez également trouver 12 Photos concernant chambre d'hôtes La ferme de Charel sur Zoover. Toujours à la recherche d'une destination de vacances? Regardez les logements dans France. Vérifier d'autres destinations de vacances dans la région Limousin. Comparer chambre d'hôtes La ferme de Charel avec les autres logements, dans Sainte-Fortunade.
Un moment, s'il vous plaît...
Malheureusement, nous n'avons pour le moment aucun avis en Français sur La ferme de Charel Sainte-Fortunade N'hésitez pas à donner votre avis!

Vous avez déjà séjourné dans cet hébergement ?

Taille des lettres: A A A

1 2 3 4 suivant

35 avis sur La ferme de Charel

35 avis
9,9
9,7
9,8
Montrer les notes et les avis de:
Langues des évaluations :
Famille avec enfants en bas âge, Aou 2012
"Leven als god in Frankrijk!"
Wendy
10,0
28/08/2012 Wie rust zoekt en wil genieten van een mooie natuur....dit is the place to be!

Dit ons derde verblijf bij Chantal en Marc en opnieuw hebben ze ons hart verovert. Met hun vriendelijkheid, hun raad en daad en lekker eten.

's morgens opstaan met een heerlijk uitzicht op de vallei, de wandeltochten met de honden onder begeleiding van de gastvrouw. Een uitstapje overdag en nadien een verfrissende duik in het zwembad.

De kinderen hebben zich enorm goed geamuseerd.

Ons weekje voor volgend jaar is al geboekt!!!

Famille avec enfants/adolescents, Aou 2012
"Zalig"
Greet
10,0
03/09/2012 prachtige omgeving; mooie en propere kamers; fijn zwembad; lekker eten; superaangenaam ontvangst: rustig,warm en boordevol advies. Spijtig genoeg was de vakantie te kort: wij willen terug!!

Famille avec enfants/adolescents, Juil 2012
"Wat een geweldige ervaring!"
Olivier Van Roy
10,0
30/07/2012 Onze algemene indruk was fantastisch: een schitterende B&B gelegen in prachtige ongerepte natuur. Het uitzicht was ook fantastisch. De tuin en het zwembad waren een mooie aanvulling op het geheel. Wat betreft de tables d'hotes kan ik alleen maar positief zijn: het eten dat werd geserveerd was verrukkelijk! De eigenaars zijn ook zeer positief ingesteld en houden duidelijk van dit soort leven. Ze staan dan ook klaar met raad en daad wanneer je iets over de omgeving te weten wilt komen of wanneer je een bezoek wilt plannen aan een dorp/trekpleister. De kamer zag er mooi uit en modern uit. Eén ding ontbrak er wel in onze kamer: een douche. Wel jammer maar niet echt een groot probleem. Het bad was zeer mooi en was een goed alternatief. In de andere kamers was er wel een douche aanwezig. De B&B is ook ideaal voor kinderen.

Famille avec enfants en bas âge, Juil 2012
"Zeer mooie B&B"
ann gooris
9,0
10/08/2012 De mogelijkheid om dagelijks een ochtendwandeling te doen is echt een aanrader. Marc en Chantal zijn supervriendelijk en staan altijd klaar. Het eten is verrassend en lekker. Het enige dat ik zou veranderen is wijn te voorzien in de prijs van het avondeten dat dan ook iets duurder mag zijn. Verder was het ontbijt lekker, de omgeving zeer mooi, dichtbij voor allerlei uitstapjes, een zwembad dat pikfijn inorde was, zeer lieve honden die weliswaar apart gehouden worden, mooie kamers, mogelijkheid om een drankje te nuttigen aan het zwembad, goede ligzetels, ... Zeker een aanrader en wij komen zeker nog eens weer !

"Schitterende chambres d'hôtes!!"
Fam. Vlieghe-Gheyse...
10,0
17/08/2012 Reeds voor de tweede maal waren bij te gast bij Marc en Chantal in La Ferme de Charel en het was weer schitterend! De sfeer is er heel ontspannen, de gastvrouw en -heer zijn heel sympathiek en het eten is er geweldig! letterlijk "leven als God in Frankrijk"

"Hemel op aarde"
Billen Raymonde
10,0
30/07/2012 Voor de 2de maal gelogeerd in "La Ferme de Charel" en het was weer geweldig. Vanaf het moment dat je toekomt heb je een echt thuis gevoel, niks is Marc en Chantal te veel, daar leef je echt als God in Frankrijk. Ik schrijf het niet graag want anders gaan jullie er allemaal misschien naartoe en dan is er geen plaats meer voor ons is er binnenkort geen plaats meer voor ons, maar het is er SUPER!!!!!!!

En couple, Juil 2012
"Zeer vriendelijk en gastvrij"
Galle Guido
10,0
27/08/2012 zeer netjes; goed georganiseerd; zeer goed ontbijt; aandacht voor regio en omgeving

"Als god in Frankrijk !"
Liliane Desmet
9,0
31/07/2012 Elk jaar ga ik met mijn zoon Olivier nog een klein weekje op vakantie en met een beetje zoeken ben ik bij jullie terecht gekomen. Ik was vooral op zoek waar ik mijn kleine puppy Andra van 5 maand kon meenemen en het was ook haar eerste vakantie. De gastvrijheid van Chantal en Marc waren top, het eten zeer lekker en de omgeving was prachtig. Van het zwembad hebben we niet kunnen genieten want het was een beetje te koud. Ik zal zeker ooit nog eens teruggaan voor een paar dagen maar dan met de volwassen Andra.

En couple, Juil 2012
"Verblijf om naar terug te gaan"
De Wilde
10,0
31/07/2012 Aangenaam verblijf met goed onthaal. Gezellig en goed.

En couple, Juin 2012
"Aangenaam verblijf!"
Van Bleyenbergh - L...
9,0
08/08/2012 Gasthof La ferme de Charel***** in Saint-Fortunade is gelegen in een zeer mooie en rustige omgeving. Het vriendelijke eigenaars zorgde voor een aangenaam onthaal en verder verblijf. Tijdens het diner voorzag de gastheer een uitgebreide uitleg over de streekproducten.

1 2 3 4 suivant

Carte

Lien vers Zoover sur votre site

Cliquez ici pour plus d'informations et d'options pour le widget Zoover

Sondage

Quels touristes européens vous agacent le plus pendant vos vacances ?

Vous êtes le propriétaire ?

Connectez vous sur notre "module hôtelier" pour avoir accès aux fonctionnalités "propriétaires". Cliquez ici pour plus d'informations