Hartstikke duur, een zware tegenvaller. Aftandse en helemaal gare inrichting. Apparatuur zoals broodrooster en stofzuiger zwaar beneden de maat. Douche en toilet waren kapot, uiteraard is men dat komen repareren. Na meer dan een halve dag te hebben gewacht tot we er in konden, bleek het slecht schoongemaakt, bah. Lakens zijn er, geen dekbedovertrekken, handig met dekbedden... Appartement is wel ruim, maar dat hebben we (ik zit er nu) ook geboekt. Mag ook wel voor bijna 2.000 voor een week. Verder is Avoriaz ook zware tegenvaller. Veel te veel mensen voor wat de ouderwetse kleine liftjes (die om de vijf minuten stil staan omdat er weer iemand uitlazert) aankunnen. Lange wachttijden dus. Die Fransen zijn alleen maar bezig met geld verdienen, zoveel mogelijk toeristen binnenhalen en cashen. Het gebied is er niet op berekend. Levensgevaarlijke toestanden op de pistes met die mensenmassa's hier. Overal hondepoep en pies in de sneeuw. Parkeergarage €150 en dan nog €10 om bagage te vervoeren.