20/05/2013
Nu de regen weer neervalt in Nederland denken wij met veel plezier terug aan onze vakantie in Royal Nidri. Het weer zat mee, de sfeer was geweldig, de schoonmaak uniek en de medewerkers zeer vriendelijk.
We hebben genoten van de gezelligheid aan het barretje, de verhalen van Johan en de dingen die werden georganiseerd.
Voor ons een vakantie zonder zorgen want de barkeeper Ioannis regelde alles voor ons en beantwoorde de vragen.
Ook het eiland is prachtig. alles stond in bloei en is erg groen.
Een goed hotel ook voor kleine kinderen.
Zelden gaan we terug naar dezelfde locatie maar we komen zeker terug in Royal Nidri en Lefkas. Terecht hoge waarderingen voor dit Hotel.
13/05/2013
Ook dit jaar weer gekozen om een weekje Royal Nidri aan te doen. Ook dit jaar werden we door de medewerkers weer flink in de watten gelegd. Niets is hen te veel. Een gevoel van thuis komen.
We hebben genoten van de heerlijke BBQ en het uit eten met Johan. Altijd leuke avonden georganiseerd door het hotel.
We zullen maar vast verklappen dat we voor het najaar weer een weekje hebben geboekt in Royal Nidri. Het blijft een unieke plek en prachtig eiland.
16/05/2013
Begin mei bij Royal Nidri verbleven met ons zoontje van bijna 2.
Wat een geweldig complex. Kleinschalig en rustig. Heerlijke bedden.
Vanaf het moment van aankomst helemaal vakantie! Ook voor ons zoontje was het geweldig. Peuterbadje bij het zwembad. Grieken zijn ook helemaal gek van kinderen. Johan regelt ondertussen alles voor je, en zorgt elke middag en avond voor gezelligheid aan de bar. We gaan zeker nog eens terug!