Rapport qualité-prix
10,0
13/08/2012
Een verademing om binnen te komen in zoveel ruimte en licht. Prachtige ruime woonkmr met open keuken én balkon, 2 royale slpks met balkon en 2 grote badkms op de 1e verd . De villa heeft een adembenemend uitzicht over het Trasimenomeer. Het geheel is zeer goed verzorgd, schoon en netjes. Wasmachine en wifi aanwezig. Het voelt als thuiskomen!
Het zwembad is heerlijk, schoon en royaal genoeg om met 2 grote families te gebruiken. Er zijn voldoende goede ligbedden en parasols aanwezig.
De villa is uitemate geschikt om met 2 families in z'n geheel te huren. Ruimte zat én privacy!
De ligging op de berg (ca. 10. min rijden van Tuoro) zorgt, ook op de uiterst warme dagen, voor een aangename temperatuur door een heerlijk briesje.
Prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend naar ons idee.
Tuoro is gelegen in de nabijheid van vele mooie stadjes (oa. Cortona) en pal aan het Trasimenomeer. In de nabijheid van de villa is op loopafstand een prima restaurant gelegen.
Toplokatie, echte aanrader!
Rapport qualité-prix
10,0
28/07/2012
Wij verbleven met onze familie 2 weken in villa Sopra, deze villa heeft alles om een vakantie TOP te maken. Alles wat je maar wil is er aanwezig. Het uitzicht is gewoon adembenemend, wij wisselde om de dag van plaats aan de ontbijttafel zo dat iedereen maar twee dagen moest missen van het prachtige uitzicht! Robin en Karin doe zo voort van ons verdien je een award! Wij komen zeker terug. Louis, Rosy, Boni, Karla, Joeri, Sandra, Dean, Milan, Dylan en Levi.