We waren in totaal twee weken met de huurauto onderweg op Sardinië. Villasimius en het Su Sergenti waren onze laatste stop, voordat het weer terug ging. Tijdens onze rondreis bezochten we in totaal vijf verschillende hotels en het Su Sergenti is ons van alle huizen het best bevallen. Het hotel is uiterst smaakvol en met liefde voor detail ingericht, een zeer geslaagde compositie. Al bij het betreden van het hotelcomplex vallen de prachtig aangelegde plantsoenen en tuinen op, leuk (ontbijt-) terras, prettig zwembadgebied, ruime kamers om je goed in te voelen. Het past allemaal goed bij elkaar en is harmonieus. Alleen het 'spitsuur' bij het ontbijt wordt toch een beetje chaotisch. Dan krijgt men op het mooie terras geen tafel en moet men binnen een plaats zoeken, het personeel komt bij het afruimen en opnieuw opdekken van de tafels niet zo snel opdagen en bij het buffet wordt het ook een beetje krap. Met wat organisatie kan hier denk ik ook snel voor verbetering gezorgd worden. Maar het deed de over het algemeen zeer goede indruk, die men van dit hotel kreeg, geen echte afbreuk. Wie kiest voor het Su Sergenti, doet zeker niets fout.