Wij hebben een prima verblijf gehad van 13 dagen bij dit hotel. Hierbij even de plus en minpunten op een rijtje:
- Schone kamer, voldoende grootte
- heerlijk zwembad (geen chloorbad) met ruim voldoene zonnebedden en
badhanddoeken
- zeer schoon hotel (elke dag werd hele hotel goed gepoetst incl vloeren ed)
- zeer lekker ontbijt en voldoende uitgebreid buffet. Maken eitje klaar op verzoek.
- vriendelijk en behulpzaam personeel.
- prachtige locatie al moet je wel ff wennen aan t geluid van t verkeer op de
doorgaande weg.
Minpunten:
- wij vonden t erg jammer dat de variatie van de menukaart erg beperkt was. Zeker de 2de week begon t ons tegen te staan.
- keuken dicht op de maandag, al kwam t vanwege beperkte kaart wel goed
uit, konden wij een keer pizza eten ;)
- toeristenbelasting gemeente van 2 euro extra pp per daglos vd reissom (minpuntje voor San Gimilgnano)
Conclusie: prima vakantieadres om te relaxen en uitstapjes te maken.
Beste gasten,
wij danken u voor uw beoordeling, we zijn blij dat je genoten hebt van uw verblijf bij ons en dat u genoten van onze diensten ..
Sorry als voor u de keuze van het menu in het restaurant was niet erg breed, hebben senzaltro halfpension, die nog een keuze uit verschillende voorgerechten en hoofdgerechten en 'anders elke dag geboekt.
In feite hebben we klanten die de optie halfpension had ook voor drie weken en had niet gedacht dat de keuze was beperkt-had
Op maandag 'en de rustdag van ons restaurant, maar we zouden graag een aantal goede alternatieven in het gebied suggereren.
Toeristenbelasting en 'een vergoeding beslist door de stad San Gimignano en nu' aanwezig in bijna alle steden ', doen we niet iets ontlenen aan deze belasting ..
Echter, we hopen dat jullie allemaal een geweldige tijd gehad hier met ons en zullen we heel blij zijn om u weer van harte welkom in de toekomst als onze klanten welkom,
Dank je wel,
vriendelijke groeten