hôtel Sovestro*** San Gimignano: Avis | Commentaires hôtel Sovestro*** | Critiques
Date d'arrivée
Date de départ
Personnes
Chambres
A partir de € 101
Tarif le plus bas trouvé au cours des dernières 48 heures.
Nous trouvons pour vous les meilleurs prix parmi les offres de nos partenaires!
hôtel Sovestro*** San Gimignano
26 avis

Avis hôtel Sovestro***

Loc. Sovestro, 63, 53037, San Gimignano
hôtel Sovestro a obtenu une note de 9,3 de 10, basé sur 26 évaluations
Vous voulez éviter les mauvaises surprises ? N'hésitez pas à lire les avis des voyageurs sur hôtel Sovestro*** pour être sûr de votre choix et passer de bonnes vacances à San Gimignano ! Vous pouvez également trouver 9 Photos concernant hôtel Sovestro*** sur Zoover. Toujours à la recherche d'une destination de vacances? Regardez les logements dans Italie. Vérifier d'autres destinations de vacances dans la région Toscane. Comparer hôtel Sovestro*** avec les autres logements, dans San Gimignano.
Un moment, s'il vous plaît...
Malheureusement, nous n'avons pour le moment aucun avis en Français sur Sovestro*** San Gimignano N'hésitez pas à donner votre avis!

Vous avez déjà séjourné dans cet hébergement ?

Taille des lettres: A A A

En couple, Mai 2012
"Fantastisch!"
Filip Vantomme
9,0
05/05/2012 Wij hebben hier de 1e week van mei verbleven voor een Vespatour in Toscane. Alles perfect geregeld. Hotel is super! Kamers sober, maar perfect in orde. Badkamer, gang, zwembad, .. alles kraaknet. Dit hotel wordt met hart en ziel gerund en dat voel je vanaf dat je aankomt. Het resaturant aan het hotel, Al Pode, is gewoonweg subliem! We hebben hier 3 avonden gegeten en het was gewoonweg super. De grote aanwezigheid van Italiaanse klanten duidt dat dit restaurant een absolute topper is in zijn streek. Het ontbijt is ook uitgebreid -wat niet de regel is in Italië- maar ook echt Italiaans. Het zwembad en de ligstoelen zijn perfect voor een namiddagje rustig luieren. Ruime parking die 's avonds afgesloten wordt. Als Toscane nog eens op de agenda staat, wordt het sowieso dit hotel! Complimenti, capo, una vacanza bellissima!

En couple, 2011
"Prachtig gelegen."
maria
9,0
13/10/2011 Kamer aan de kant van de oprijlaan. Fantastisch uitzicht. Prima ontbijt. Goede service, zeer klantvriendelijk.
Mooie kamer, ziet er keurig uit. Superschoon.
proprietario Family Failli, 01/11/2011
Le propriétaire a dit ::  Dank u zeer voor uw aardige recensie, hoop je had een geweldige tijd met ons en kijken ernaar uit om u welkom te heten terug naar San Gimignano als onze gewaardeerde klanten Sorry, maar we hebben geen Nederlands spreken met vriendelijke groet eigenaren

En couple, 2011
"Geweldig hotel"
M. Plum
5,0
09/10/2011 We waren hier van 6 tot 13 september en hebben genoten.
Het ontbijt was prima. We hebben 's avonds een paar keer in het restaurant gegeten, buiten op het terras. Het eten was bijzonder lekker.
Bij de receptie waren ze vriendelijk, de kamers waren zeer proper, alles klopte. Een prima plek om de omgeving te leren kennen. Met de trein vanaf Poggibonzi naar Florence gegaan. Aanrader.
Voor kinderen is het hotel mijns inziens minder geschikt. De leeftijd varieert van ±25 tot 75. Het hotel ligt van de weg af, het is erg rustig.
Naar San Gimignano loopt een voetpad. Overdag goed te doen.
proprietario the owner Failli Family, 10/10/2011
Le propriétaire a dit ::  We want to thank you for your wonderful words about our hotel and our services. Thank you for your kindness in writing such nice things.. We look forward to welcome you again in San Gimignano best regards the owners Sergio and Lucia

En couple, Aou 2011
"Heerlijk rustig"
ienenar
8,0
03/09/2011 Heerlijk rustig maar toch centraal. Erg vriendelijk personeel, en heerlijke bedden. Leuke wandeling naar het plaatsje zelf. Mooi uitzicht onderweg. Het ontbijt was echt super!!!! Je kon het zo gek niet opnoemen of het was er. Wij hadden geen half pension, maar wel 2x in het restaurant aan t hotel gegeten. Echt een aanrader, wel voor het vlees gaan, en niet vergeten, dat je groente en aardappels etc. appart moet bestellen.
proprietario Failli Family, 10/10/2011
Le propriétaire a dit ::  Thank you very much for your beautiful review about our hotel, we are very pleased to read that you spent a nice holiday here in San Gimignano and we really hope to welcome you again in the future. Sorry if we answer in english, but we don't speak your language best regards the owners Failli Family

Famille avec enfants en bas âge, Aou 2011
"Geweldig, culinair..... super"
fam Parsons
9,0
14/08/2011 Net terug en echt genoten. Prachtige omgeving, erg relaxed, lekkere ligbedden, fijn zwembad, nette kamers, lekkere douche, schoon, gezellig enz. Medewerkers die zich met hart en ziel inzetten en werkelijk met alles willen helpen en meedenken. Wij hadden kamer 26 welke een tuintje had en áán het zwembad lag, top! Ontbijt was goed als je van veel zoetigheid houdt. Het restaurant (welke eigendom is van het hotel) naast de ingang daar kom ik tekens tekort om uit te leggen hoe bijzonder alle gerechten waren. Echt grote klasse. We hebben denken er echt aan terug met water in de mond...
proprietario The owner- Failli Family, 16/08/2011
Le propriétaire a dit ::  Good Evening dear Family, we remember you and we want to say thank you for the wonderful review about our hotel and restaurant ad we are very glad to read that you enjoyed our cuisine! Your opinion is very important for us..to improve ourselves and our job. We hope to welcome you again in San Gimignano with your family ( sorry for our answer in english, but on't speak dutch) best regards the owner Sergio and Lucia

En couple, Aou 2011
"Fantastisch !"
Gino
9,0
02/09/2011 Hartelijke ontvangst, behulpzaam personeel, nette goed onderhouden kamers en dan nog in een prachtige streek !
proprietario Famille Failli, 01/11/2011
Le propriétaire a dit ::  Je Vous remerçie beaucoup pour votre beaux avis sur notre Hotel et on est heureux que vous avez passe' un bon sejour chez nous et on espère de vous accueillir encore a San Gimignano, nos salutations les meilleures les proprietaires Sergio et Lucia

En couple, Juil 2011
"Geweldig hotel met lieve mensen"
peter van gaans
9,0
29/01/2012 het is een geweldig hotel wij hebben daar drie weken een geweldige tijd gehad. Je voelt je daar echt gast.
En wat is nog en betere bevestiging van dat het en geweldig hotel is, we gaan dit jaar er weer 3 weken logeren, de ligging is ook mooi centraal voor onze dagjes weg en culinaire ontdekkingen in de omgeving.
Fam. van Gaans en Merlino
proprietario eigenaren Family Failli, 21/04/2012
Le propriétaire a dit ::  Lieve familie, dank u zeer voor uw geweldige beoordeling. We zijn erg blij dat jullie allemaal een prettig verblijf bij ons hadden en we kijken ernaar uit om je weer te zien dit jaar. gauw een warme groet Sergio und Lucia

Famille avec enfants/adolescents, Juil 2011
"Very nice and pleasant family Hotel"
F.J. van Alten
9,0
09/12/2011 The Hotel is perfectly situated near San Gimignano, just a 20 minute walk. Nice staff, always willing to help you. Rooms nice, not very luxe but good value for money
proprietario The owner- Sergio and Lucia, 16/12/2011
Le propriétaire a dit ::  thank you very much for your very nice review, we are happy that you enjoyed your stay here in our hotel and we hope to welcome you again. We wish you a Merry Christmas and a Happy new year. best regards Failli Family

En couple, Juin 2011
"Geweldig hotel"
G. Helwig
9,0
20/06/2011 Mijn vrouw en ik hebben in juni 2011 een week lang gelogeerd in hotel Sovestro, gerund door de aardige familie Failli. In hun eigen brchure krijgt dit hotel drie sterren, maar wij beoordelen het met ruim vier sterren.
Een uitstekend hotel, schitterend gelegen bij San Gimignano. Het diner, geserveerd op het grote buitenterras, was voortreffelijk en de bediening professioneel en zeer attent. Ook voor het overige personeel, van de receptioniste tot de zeer grondig werkende schoponmaaksters niets dan lof. Het hotel beschikt over een mooi zwembad en een grote tuin met bomen voor wie wat rustiger wil zitten of liggen.
Het enige minpuntje is misschien voor sommigen dat de keuken maandag is gesloten. Maar op 500 meter afstand ligt restaurant da Nisio, waar wij prima hebben gedineerd.
Kortom: Sovestro is een aanrader !
proprietario Sergio and Lucia, 05/07/2011
Le propriétaire a dit ::  Thank you so much for your wonderful review about our hotel and restaurant, we are happy that you spent a good holiday with us. You nice words are a great encouragement for us to try to improve our work always more. We hope to welcome you again in San Gimignano our warmest regards the owners Failli Family

En couple, Juin 2011
"Wij komen zeker terug!"
Ed
9,0
08/07/2011 Hotel Sovestro is ons zeer goed bevallen!
Wij hadden een hele rustige kamer met airco, niet al te groot maar wel schoon met goede bedden en een lekkere douche. 'S morgens een lekker ontbijt op het terras(met voor de liefhebber veel zoet gebak!) maar helaas niet met verse koffie en vers sap.
Voor beiden stond er een sap- en koffieautomaat klaar, jammer maar eigenlijk ook het enige nadeel! 'S avonds hebben wij iedere avond genoten van het heerlijke Italiaanse eten en niet te vergeten de heerlijke Chianti die netjes weer iedere keer gedecanteerd werd. Zeer vriendelijk personeel en niet alleen in de bediening. Ook een voordeel dat San Gimignano op loopafstand (ongeveer 2 km onverhard) te bereiken is. Dit stadje moet je gezien hebben.
proprietario the owner- Failli Family, 02/08/2011
Le propriétaire a dit ::  We want to thank you for your nice review, we are pleased that you spent a good holiday in our hotel and we are sorry if there was something you were not satisfied about..we'll try to improve our services. We really hope to welcome you again in the future. with our best regards the owner Failli Family

1 2 3 suivant

Carte

Lien vers Zoover sur votre site

Cliquez ici pour plus d'informations et d'options pour le widget Zoover

Sondage

Selon-vous, où mange-t-on le mieux ?

Vous êtes le propriétaire de cet hébergement ?

Connectez vous sur notre "module hôtelier" pour avoir accès aux fonctionnalités "propriétaires".Cliquez ici pour plus d'informations