Date d'arrivée
Date de départ
Personnes
Chambres
A partir de € 32
Tarif le plus bas trouvé au cours des dernières 48 heures.
Nous trouvons pour vous les meilleurs prix parmi les offres de nos partenaires!
Auberge Rustique***
92 avis
Avis Hôtel Auberge Rustique***
Rue du Château 55, L-6313, Beaufort
Hôtel Auberge Rustique a obtenu une note de 9,2 de 10, basé sur 92 évaluations
Vous voulez éviter les mauvaises surprises ? N'hésitez pas à lire les avis des voyageurs sur Hôtel Auberge Rustique*** pour être sûr de votre choix et passer de bonnes vacances à Beaufort ! Vous pouvez également trouver 73 Photos concernant Hôtel Auberge Rustique*** sur Zoover. Toujours à la recherche d'une destination de vacances? Regardez les logements dans Luxembourg. Vérifier d'autres destinations de vacances dans la région Grevenmacher. Comparer Hôtel Auberge Rustique*** avec les autres logements, dans Beaufort.
Un moment, s'il vous plaît...
Malheureusement, nous n'avons pour le moment aucun avis en Français sur Auberge Rustique*** Beaufort N'hésitez pas à donner votre avis!

Vous avez déjà séjourné dans cet hébergement ?

Taille des lettres: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 suivant

92 avis sur Auberge Rustique***

92 avis
9,5
9,3
8,9
8,6
Montrer les notes et les avis de:
En couple, Avr 2013
"Heerlijke rust en ECHTE service"
Ronald en Hilde
10,0
08/04/2013 Prijs/kwaliteit is dit hotel echt top. Het is ook rustig gelegen.
Je vind hier een zeer gastvrije sfeer die je direct op je gemak stelt. De kamers zijn net en je merkt dat Julian echt met zijn zaak en cliënteel bezig is. Niets is hem teveel gevraagd. Hij draagt zelfs je koffers ongevraagd naar de kamer. Het eten is verzorgd en heel lekker. Zeker een aanrader.

En couple, Dec 2012
"FANTASTISCH!!!!!"
Patrick en Bianca
10,0
08/01/2013 We zijn met oud & nieuw voor de 2de keer bij Auberge Rustique geweest, en het was wederom ronduit fantastisch. Een 10 is perfect, en dat kan eigenlijk niet, maar dit hotel afgezet tegen andere hotels in Luxemburg dan kunnen wij niet anders geven dan een 10. Je loopt de deur uit en staat gelijk voor het kasteel, en je loopt direct Klein Zwitserland in. Het restaurant staat vermeld in de Michelgids, en dat proef je!! Het eten is echt verrukkelijk. De kamers zijn supernetjes en fris. De service van de eigenaar en het personeel is ronduit uitzonderlijk te noemen, terwijl dat eigenlijk heel normaal zou moeten zijn, maar wij komen deze kwaliteit zelden tegen. Deze mensen weten waar het om gaat als je er een paar dagen tussenuit wilt; ontzorgen en in de watten leggen. Enig miniscuul puntje van kritiek kan zijn dat het geluid van lopen op de vloer van de op de etage gelegen kamers redelijk goed in de onderste kunt horen. Maar ja het gebouw komt uit 1790, dus dat zal er gewoon bij horen! DOEN!

En couple, Nov 2012
"Toplokatie. Eigentijdse gastronomie."
VERMOTE GABY & HIMP...
10,0
16/11/2012 Julien, Geertje en Rianne. Vijf dagen bij jullie, wat een verrassing. Wij hebben ten volle genoten van ons verblijf bij jullie. Een ware verademing in deze drukke tijd. Na een dagje stevig wandelen in de bossen, de herfstsfeer opsnijvend, kwamen wij steeds terecht in jullie knusse hotelltje. Klein, maar niettemin een toplokatie. Jullie zijn een gedreven en gastvriendelijk trio. De hotelgast op de eerste plaats. Wat kunnen wij meer wensen. Het dagelijks babbeltje bij een lekker glaasje wijn en vooral de gastronomisch maaltijden in een rustige, gezellige en knusse omgeving werden gewaardeerd. Ja, het wildmenu en vergeten wij niet de 'crème brûllée' werden zeer gesmaakt. Vijf dagen topgastronomie in een eigentijds en sfeervolle hotelomgeving, een aanrader voor eenieder. Wij hebben er alvast met volle teugen van genoten. Voor herhaling vatbaar. Zeker een aanrader voor eenieder.

Plus d'informations sur Hôtel Auberge Rustique*** chez :

En couple, Nov 2012
"Gastvrijheid in het midden van de natuur"
Tanja
10,0
06/11/2012 Heerlijk Luxemburg! Het hotel heeft een super indruk nagelaten op ons: zeer nette kamers, goede ligging midden in de natuur, heerlijk eten en een ongelooflijke gastvrijheid. Het personeel stond altijd klaar voor ons met veel nuttige informatie over de streek en de lokale producten. Ook het eten in het restaurant was overheerlijk en met liefde bereid. Probeer zeker ook de huisgemaakte koekjes bij de koffie en neus zeker ook eens in de lokale producten die het hotel verkoopt. Kortom: een echte aanrader.

Avec des ami(e)s, Nov 2012
"We zijn teruggekomen ..."
marleen_verhamme
9,0
08/11/2012 Zoals de vorige keer al geschreven is dit een ideaal familie hotel om de streek van Mullerthal te verkennen. Lekker eten, goeie bediening en alles tiptop in orde. Ook tika onze hond was er weer graag bij.

En couple, Oct 2012
"Erg naar onze zin gehad!"
Irene Lobbezoo
9,0
13/10/2012 Deze Auberge heeft knusse kleine kamers die netjes in orde zijn.

Julien en zijn personeel doen hun best om je thuis te laten voelen. Je wordt er als gast serieus genomen. Als er een probleem is hoef je het alleen bij Julien of mederwerkers te melden en dan zorgen hun er zo snel mogelijk voor om dit op te lossen.

Wij hebben het ontbijt bijgeboekt, wat ook erg goed is. Het voordeel is dat alles aan tafel geserveerd wordt. Je kan dus lekker relaxt ontbijten zonder naar een buffet te moeten haasten en waar dan alle lekkere dingen al weggepakt zijn.

Wij hebben er ook à la carte gegeten. „Linzen-zuurkoolsoep“, „Luxemburgse wiinworst“ en als dessert „huisgemaakte warme appaltaart met ijs en slagroom“ of toch misschien een „Hete Liefde“... Wij hebben van het diner genoten. Ja, ok, de kaart is niet goedkoop, maar wij hebben in ander hotels ook al blik of pakjes eten gekregen...

Het was een leuk verblijf, wij komen terug en gaan de Auberge zeker aanbevelen!

En couple, Sep 2012
"Geweldige ambiance met (h)eerlijke keuken"
A. Verheijen
8,0
19/09/2012 gezellig familiair hotel, kleinschalig, persoonlijke / vriendelijke bediening, je voelt je direct thuis terwijl je toch lekker uit bent.

En couple, Sep 2012
"Ook voor een tweede keer perfect!"
Rob Bekkering
9,0
23/09/2012 Voor het eerst zijn wij voor een tweede keer naar hetzelfde vakantieadres geweest en het is uitstekend bevallen.
Julien en zijn team blijven op het hoge niveau voor wat betreft gastvrijheid, kamers, eten én prijs/kwaliteit! Je voelt je meteen thuis in dit gezellige auberge.
Een echte aanrader voor de natuur- en wandelliefhebber; wij komen in de toekomst zeker hier nog een keer terug!

En couple, Sep 2012
"Een nachtje hotel Auberge Rustigue"
Nellie en Henk
8,0
01/10/2012 Knus en gezellig hotel. Nette kamer. Goede bedden.
Ontbijt werd door eigenaar geserveerd. Vers brood in mandje op tafel. Eitje er bij. Hier kun je rustig ontbijten. Geen geloop naar een tafel wat je in veel andere hotels wel ziet.
Je kunt altijd wat bijvragen indien nodig, zoals koffie ,beleg etc.
Rookmelders aanwezig.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Eigenaar heeft passie voor zijn vak, alles verloopt goed georganiseerd. Ook het avondeten was prima, netjes opgediend, goed en lekker bereid. .Een pluim voor de kok(in)

En couple, Aou 2012
"Top hotel"
ks3401
8,0
25/08/2012 Mooi hotel en heerlijk eten! Eigenaar is erg vriendelijk en spreekt vloeiend Nederlands! Voor de motor ook een perfecte ligging om mooie routes te rijden!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 suivant

Carte

Lien vers Zoover sur votre site

Cliquez ici pour plus d'informations et d'options pour le widget Zoover

Sondage

Quels touristes européens vous agacent le plus pendant vos vacances ?

Vous êtes le propriétaire ?

Connectez vous sur notre "module hôtelier" pour avoir accès aux fonctionnalités "propriétaires". Cliquez ici pour plus d'informations