Avis Centre de science Nemo

28 avis
Avis Centre de science Nemo
Oosterdok 2, 1011 VX, Amsterdam
Centre de science Nemo a obtenu une note de 7,6 de 10, basé sur 28 évaluations
Vous voulez éviter les mauvaises surprises ? N'hésitez pas à lire les avis des voyageurs sur Histoire & Culture Centre de science Nemo pour être sûr de votre choix et passer de bonnes vacances à Amsterdam ! Vous pouvez visionner 77 Photos concernant Centre de science Nemo. 1 Vidéo ont été faites sur Centre de science Nemo. Toujours à la recherche d'une destination de vacances? Regardez les logements dans Pays-Bas. Ici, vous trouverez tous les hébergements sur Hollande septentrionale. Voir tous les hébergements dans Centre de science Nemo, Amsterdam.
Un moment, s'il vous plaît...
Taille des lettres: A A A

1 2 3 suivant

28 avis sur Centre de science Nemo

28 avis
Langues des évaluations :
2013
"Een van de leukste musea voor kinderen"
Linda
10,0
21/02/2013 Het wetenschapsmuseum voor kinderen; hier hoef je niet alleen maar te kijken maar mag je vooral ook doen. Is echt helemaal het einde!

Famille avec enfants en bas âge, Jan 2013
"Veeeeeeel te druk!!!!!!!!!!!"
tessy
4,0
06/01/2013 op zich een leuke attractie,maar toen wij er waren was het echt veeeel te druk.
ik vind dat ze een limiet moeten stellen aan het aantal mensen dat er in mag,op deze manier is het geen doen voor de kinderen.
erg jammer,en zonde van het grote bedrag dat we er voor moesten betalen.
ook jammer dat het zo tegen viel voor de kinderen,die er zoveel zin in hadden.

En couple, Dec 2012
"Erg druk op zondag"
DHG
5,0
30/12/2012 Veel te doen, maar op een zondag moet je zeker niet gaan. Het is dan veel te druk.

Avec des ami(e)s, Nov 2012
"Niet te geloven"
Elly Koster
10,0
09/12/2012 Vanaf de boot gezien. van meerdere kanten te bekijken.

Famille avec enfants en bas âge, Sep 2012
"Geweldig leerzaam vermaak!"
Lizet
8,0
29/09/2012 Een ontzettend leuk museum, waar je heel veel leerzame spelltetjes kunt doen. We hebben ons vermaakt van 11.30 tot 17.00 uur! Geweldig!

En voyage organisé en groupe, Sep 2012
"Geweldige ervaring voor jonge kinderen"
thomas_goudriaan
9,0
23/11/2012 Op mijn achttienjarige leeftijd kwam ik terug in Nemo. Ik was er geweest toen ik jong was, toen was het een geweldig avontuur. Nu kon ik slechts genieten van oude herinneringen en het geweldige dakterras. Neemt niet weg dat het voor jonge kinderen een paradijs is.

Famille avec enfants/adolescents, 2012
"Leuk voor jonge kinderen"
Laurens
8,0
28/08/2012 Veel te ontdekken. Leuk museum.

Famille avec enfants en bas âge, Aou 2012
"Leuk concept."
Jan Lodder
8,0
14/08/2012 Spelenderwijs leren en veel interessante weetjes.

Famille avec enfants en bas âge, Mai 2012
"Viel tegen"
Familie
6,0
21/05/2012 Bij binnenkomst werden de kinderen overvallen door de drukte en herrie. Er staat dat je alles mag en kan ontdekken, maar doordat iedereen zo hyper is, wordt het een rennen om aan alles zo snel mogelijk te trekken, duwen, draaien zonder dat je er iets van opsteekt. De 'fabriek' stond steeds op storing en niemand kon dat oplossen. Er zijn wel leuke dingen te zien en te doen, maar het dure prijskaartje niet waard.

Famille avec enfants en bas âge, Dec 2011
"Nooit meer in de vakantie!!!"
Fam Theuns
6,0
02/01/2012 Wat hadden we er zin in, en wat viel het tegen! O.k, het was Kerstvakantie, en het was zo druk dat de kinderen 3/4 van de dingen niet konden doen, en dat wat ze konden doen was niet altijd duidelijk. Hoe werkte het, wat moesten ze doen? Daarnaast vond ik de toegangsprijs van 12,50 p.p erg veel, zeker voor een kind van 6 dat een groot deel van de dingen niet eens begreep. Erg sneu vond ik het voor de medewerkster die in haar eentje aan het einde van de dag bij het bootjes maken stond, omdat de andere workshops al klaar waren kwam iedereen daar naartoe maar zij stond er alleen voor. Voor ons geen Nemo meer...

1 2 3 suivant

Carte

Lien vers Zoover sur votre site

Cliquez ici pour plus d'informations et d'options pour le widget Zoover

Sondage

Quels touristes européens vous agacent le plus pendant vos vacances ?

Vous êtes le propriétaire ?

Connectez vous sur notre "module hôtelier" pour avoir accès aux fonctionnalités "propriétaires". Cliquez ici pour plus d'informations