Avis chambre d'hôtes Quinta da Montanha***

Quinta da Montanha***
28 avis
Avis chambre d'hôtes Quinta da Montanha***
Rua Casal da Cunha 8, Casal do Frade, 2500-345, Caldas Da Rainha
chambre d'hôtes Quinta da Montanha a obtenu une note de 9,4 de 10, basé sur 28 évaluations
Vous voulez éviter les mauvaises surprises ? N'hésitez pas à lire les avis des voyageurs sur chambre d'hôtes Quinta da Montanha*** pour être sûr de votre choix et passer de bonnes vacances à Caldas Da Rainha ! Vous pouvez également trouver 32 Photos concernant chambre d'hôtes Quinta da Montanha*** sur Zoover. Toujours à la recherche d'une destination de vacances? Regardez les logements dans Portugal. Vérifier d'autres destinations de vacances dans la région Cote de Lisbonne. Comparer chambre d'hôtes Quinta da Montanha*** avec les autres logements, dans Caldas Da Rainha.
Un moment, s'il vous plaît...
Malheureusement, nous n'avons pour le moment aucun avis en Français sur Quinta da Montanha*** Caldas Da Rainha N'hésitez pas à donner votre avis!

Vous avez déjà séjourné dans cet hébergement ?

Taille des lettres: A A A

1 2 3 suivant

28 avis sur Quinta da Montanha***

28 avis
9,1
9,5
9,4
Montrer les notes et les avis de:
Langues des évaluations :
Famille avec enfants en bas âge, Mai 2013
"Fantastische plek"
S. van ter Meij
10,0
20/05/2013 Geweldige accommodatie. We sliepen in de safaritent. Zo luxe, schoon en mooi heb ik een tent niet eerder gezien. Schoon en goed sanitair naast de tent. Super eten, mooie omgeving en de kinderen hebben het erg goed naar hun zin gehad. Een plek om terug te gaan.

En couple, Avr 2013
"Bijzonder plekje !"
Nelly Briels
9,0
15/05/2013 Mooie B&B op een schitterende locatie.
De locatie biedt vele mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving en ligt bovendien in een mooi wandelgebied.
De eigenaars zijn ontzettend aardig en behulpzaam.
Het ontbijt is uitgebreid en goed verzorgd.
De kamers zijn smaakvol ingericht en worden iedere dag keurig gepoetst.
Al met al een echte aanrader voor een fantastische vakantie.

En couple, Oct 2012
"Eenvoudig heerlijk"
Eva en Johan
10,0
22/10/2012 We hebben een heerlijk verblijf gehad bij Hans (de vastgoedman) en Toos (de VVV). Schone kamers, zeer hartelijke, vriendelijke eigenaren die echt hun best deden om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. En niks verplicht of opdringerig, wel oprechte belangstelling. Heerlijk, we hadden heimwee toen we weg waren.
Qua liggin: in eerste instantie wat lastig te vinden, maar Tommie bood uitkomst.

En couple, Sep 2012
"Om naar terug te gaan!"
Marjolein
9,0
24/09/2012 Half september hebben wij een heerlijke week gehad in het B&B van Hans en Toos. Een rustige (ongeveer 10 min van een leuk stadje) locatie en mooie accommodatie. De kamer was lekker ruim en schoon. Veel persoonlijke aandacht van de eigenaren en toch ook privacy. Het ontbijt was iedere dag opnieuw goed verzorgd en ook 's avonds hebben we lekker gegeten. Hans en Toos geven veel tips over de omgeving oa over wandelingen, stranden, stadjes en restaurantjes. En daarbij zijn we nooit teleurgesteld! Kortom; een heerlijke week, voor herhaling vatbaar.

"Super b&b!"
Alice Lodeweges
10,0
23/09/2012 Quinta da Montanha is een fantastische bed &breakfast. Centraal gelegen: dichtbij het strand en de prachtige omgeving van de Zilverkust. De gezellige gastvrouw en gastheer is niets teveel om het je naar de zin te maken. De Quinta is prachtig verzorgd en onlangs helemaal gerenoveerd. Kortom een echte aanrader voor wie het drukke leven even wil ontvluchten en toe is aan iets nieuws.

En couple, Sep 2012
"Om heerlijk te genieten, super!"
Fam. Relou
10,0
05/12/2012 Op deze Quinta hebben we 7 nachten door gebracht. Ziet er prachtig uit een paradijsje wat zeer goed verzorgd is met een mooi zwembad. Aan alles is gedacht in een woord geweldig. Hier komen wij zeker terug.

Famille avec enfants/adolescents, Aou 2012
"Een genoegen"
Maaike
10,0
27/08/2012 Prachtig gelegen, zeer verzorgde quinta. Superschoon, heel mooi ingericht, met oog voor detail, en met heerlijke boxsprings. Twee keer per week kun je mee-eten onder een aparte veranda: dit is een aanrader, want Toos en Hans kunnen goed koken en het is gezellig om ervaringen met andere gasten te delen.

Famille avec enfants/adolescents, 2012
"Helemaal Super!"
Fam. Lievaart Maarl...
9,0
27/07/2012 De quinta heeft een prachtige ligging.
Wij hebben genoten in het appartement Caldas. Mooi ingericht en van alles voorzien.Toos en Hans doen hun uiterste best om je verblijf zo fijn als mogelijk te maken. Nou dat is zeker gelukt!!!
We hebben gesmuld van de heerlijke Dorade van Hans. Ja en ook Toos haar kookkunsten zijn aan te bevelen.Een super vakantieadres!

Famille avec enfants en bas âge, Juil 2012
"Super vakantie in dit deze mooie quinta"
fam vlemminx
10,0
05/08/2012 we hebben echt een super vakantie gehad in de safaritent waar we verbleven, echt heel luxe en alles was er aanwezig. de bedden sliepen echt heerlijk. ook de gastvrijheid van hans en toos is echt geweldig, ook hun kookkunsten en de tips van wat we allemaal konden bezoeken waren echt helemaal geweldig.
hans en toos hebben de zaken goed voor elkaar.
ik zou dit echt bij iedereen aanbevelen.

En couple, Juil 2012
"Mooi paradijsje in Portugal, ver weg van toerisme."
Govaert Marian
10,0
11/08/2012 Wat hebben we genoten van de Nederlandse (of beter Brabantse) hartelijkheid van Hans en Toos ! Niets was hen te veel. De kamers en het terrein (inclusief zwembad) waren om "U" tegen te zeggen. Het ontbijt was zeer uitgebreid en gevarieerd (wij dachten soms dat we in Engeland waren) en alles zo supervers! Idem dito de avondmaaltijden. En als je die dan kan nuttigen met andere aangename gasten, wat moet je dan nog meer ? Misschien eens een "bonte avond" met allerlei optredens, zelfs van de vorig jaar overleden Amy Whinehouse !(dankjewel Noël En Jochen en de meisjes. Het was leuk om jullie te jureren). Bovendien is de quinta heel erg rustig gelegen, en toch heel interessant om van hieruit aangename daguitstapjes te organiseren (en wat dacht je? Toos en Hans geven heel interessante tips - ook voor lekkere restaurantjes in de buurt.)
Wij zullen deze B&B zeker aanraden aan Belgische vrienden !

1 2 3 suivant

Carte

Lien vers Zoover sur votre site

Cliquez ici pour plus d'informations et d'options pour le widget Zoover

Sondage

Quels touristes européens vous agacent le plus pendant vos vacances ?

Vous êtes le propriétaire ?

Connectez vous sur notre "module hôtelier" pour avoir accès aux fonctionnalités "propriétaires". Cliquez ici pour plus d'informations