04/04/2009
Byliśmy tam w styczniu 2009 r., cisza, spokój,personel na wysokim poziomie. Nie ma problemów natury językowej, obsługa włada wieloma językami.Bardzo przyjazny stosunek do dzieci.W hotelu czysto, piękne pokoje,basen-wolny od opłat.Wyżywienie super,pomimo że korzystaliśmy tylko z gościnności hotelowej kuchni w porze śniadaniowej i kolacji w zupełności wystarcza to na cały dzień.Hotel położony jest w pięknej dolinie opodal jeziora. Przy dobrej widoczności z pokoi hotelowych, można podziwiać piękno gór.Pwietrze super,cisza, będąc tam myślisz że czas się zatrzymał. Przy odrobinie szczęścia w hotelowej auli możesz spotkać w trakcie terapii światowej sławy Zdenko Domancicza.Polecam zachaczyć się na te terapie, normaly czas oczekiwania wynosi od 6 m-cy,do roku.Reasumując, pomimo że Hotel "Jezero"nie należy do tanich,w pełni zasługuje na cztery na cztery gwiazdki. Szczerze polecam.!!
Rapport qualité-prix
10,0
04/01/2008
Prachtige liging, aan de rand van het meer. Geen massa toerisme. Puur natuur in een natuurpark. Uiterst geschikt voor te wandelen, fietsen, tochten te maken, iets verder in regio raften. Voor winkels dien je een 3-tal km verder te gaan. Wel enkele restaurants in de buurt. Het hotel heeft geen lift, doch wel zwambad en fitness. Groot terras en mooie bar