Avis Hôtel Fame Residence Kemer*****

Fame Residence Kemer*****
757 avis
Avis Hôtel Fame Residence Kemer*****
Merkez Mah Deniz Caddesi 15, TR-07980, Kemer - Tekirova - Kiris
Hôtel Fame Residence Kemer a obtenu une note de 8,8 de 10, basé sur 757 évaluations
Vous voulez éviter les mauvaises surprises ? N'hésitez pas à lire les avis des voyageurs sur Hôtel Fame Residence Kemer***** pour être sûr de votre choix et passer de bonnes vacances à Kemer - Tekirova - Kiris ! Vous pouvez également trouver 538 Photos concernant Hôtel Fame Residence Kemer***** sur Zoover. Vous pouvez visualiser 2 Vidéos de HôtelFame Residence Kemer*****. Toujours à la recherche d'une destination de vacances? Regardez les logements dans Turquie. Vérifier d'autres destinations de vacances dans la région Méditerranée. Comparer Hôtel Fame Residence Kemer***** avec les autres logements, dans Kemer - Tekirova - Kiris.
Un moment, s'il vous plaît...
Malheureusement, nous n'avons pour le moment aucun avis en Français sur Fame Residence Kemer***** Kemer - Tekirova - Kiris N'hésitez pas à donner votre avis!

Vous avez déjà séjourné dans cet hébergement ?

Taille des lettres: A A A

En couple, Juin 2013
"Fijn hotel maar..."
Simone Schulpen
9,0
13/06/2013 De kamers zijn niet goed geisoleerd... Als je langs luidruchtige mensen ligt
dan helpen oordopjes niet!!!... Aan het onthaal was de ene behulpzaam maar de andere niet....Er is beperkte ligruimte aan het zwembad en aan het strand liggen we bijna als sardinnen. Geen diep strand!
In Kemer zelf is er niet echt iets te bezichtigen. Het is heel erg toeristisch.

Avec des ami(e)s, Juin 2013
"Heerlijke vakantie!"
Astrid
6,0
11/06/2013 Wat een heerlijke vakantie! Voor mij de eerste keer in Turkije, maar zeker niet de laatste keer. Lekker eten, drinken, relaxen. Aardig personeel en een prachtige omgeving. Aan de ene kant van het hotel complete rust en aan de andere kant het levendige van Kemer. Ik kom zeker nog terug. Ben al aan het kijken voor oktober ;-)

En couple, Juin 2013
"Echt geweldig"
bert
12/06/2013 een super vakantie gehad in fame residence kemer
mooi hotel met vriendelijk personeel mooie en nette kamers
en het eten en drinken is geweldig
echt ons geld waard geweest een echte aanrader

Plus d'informations sur Hôtel Fame Residence Kemer***** chez :

"Fantastisch hotel"
Sylvie&John
9,0
12/06/2013 We zijn hier voor de 2e keer in 4 jaar tijd geweest. Alles was weer tot in de puntjes verzorgd. Kamers, zwembad en strandgedeelte werden goed schoongehouden. Personeel is super vriendelijk en ze hebben zo af en toe wel een fooitje verdiend. Het eten was uitgebreid en lekker, maar vooral de kip aan het spit en de snacks bij de strandbar/snackgedeelte (open van 10.00 tot 18.00 uur) was uitermate lekker. Het hotel is echt een aanrader.
Wel zijn er veel russen (in overvloed), maar die worden qua "reserveren" van de strandbedjes, toch wel goed in de gaten gehouden door het personeel, die gewoon hun badlakens van de bedjes verwijderen.

"Fantastische plek!"
Erzsé
9,0
08/06/2013 Zeer goed Hotel, Lekker eten ,schone kamers.en vriendelijk personeel.kort bij het centrum. We komen zeker nog eens terug!

En couple, Mai 2013
"Heerlijke ontspannen vakantie gehad."
jeannette_vries
10,0
01/06/2013 Het was weer een warm welkom!! Mooie schone kamers. Vriendelijk personeel en heerlijk eten. Alle avonden buiten gegeten. Ook binnen in het restaurant was er plaats genoeg, en we hebben niet in de rij gestaan voor het eten.Ook waren er genoeg bedden op het strand en anders werd er wel wat geregeld. De snacks op het strand waren ook van goede kwaliteit omdat het terplekke vers werd bereid. Kortom voor herhaling vatbaar.......kan niet gauw genoeg zijn!!

"Fantastisch hotel"
marcel
9,0
27/05/2013 Afgelopen week onze eerste ervaring met het all-inclusive concept in Turkije in Fame Residence in Kemer Turkije.
Wat een geweldige ervaring, een heel mooi, goed en schoon hotel met erg behulpzaam en vriendelijk personeel.
Ik sluit mij aan bij de opmerking over het reserveren van de ligbedden bij het zwembad. Er staan bordjes met de mededeling dat er niet gereserveerd mag worden en dat de handdoeken worden weggehaald, maar er wordt daar geen uitvoering aan gegeven.

Het hotel is ook heel rolstoelvriendelijk. Je kan overal heel makkelijk komen. Op het hotelcomplex zelf zijn overal hellingen voor de roelstoel. Ook naar het dorp toe wandelen is met een rolstoel heel makkelijk.
Het enige is dat de twee hellingen om vanaf het wandelpad naar het zwembadniveau te komen nogal glad zijn.
Dat is dan ook het enige verbeterpuntje dat wij hebben. Voor de rest hebben we echt een topweek gehad.

Mai 2013
"Animatie team"
Reinaprins
9,0
08/06/2013 Wij vonden het animatieteam geweldig met name Mavis.
Zij deed het erg leuk vooral met de aquagym.

"Uitstekend hotel"
Edwin
7,0
25/05/2013 De ligging van het hotel en het uitzicht is uitstekend.
Personeel uiterst vriendelijk. Bij aankomst om 22:30 uur in het hotel, direct gevraagd of we nog iets te eten wilden hebben terwijl restaurant al gesloten was.
De prijs kwaliteit is naar verhouding goed.
Het eten over het algemeen was prima, maar mag naar mijn inziens wel wat meer variatie in zijn. 2 weken geweest, vaak hetzelfde.
Onze kamer was super. Uitzicht over het zwembad en zeezijde(haven).

Het hotel is naar mijn mening niet echt kindvriendelijk. Ik zelf heb hier geen probleem mee. Ik kwam hier ook voor de rust.

Het animatie team deed wel goed zijn best, maar er bleek niet veel animo te zijn door de gasten.

Avec des ami(e)s, Mai 2013
"Prachtig hotel"
Jansje Langenberg
6,0
18/05/2013 Een prachtig hotel, vriendelijk personeel. Mooie kamers. Iedere dag zie je overal personeel lopen vegen, poetsen, tuinieren, kortom een zeer goed onderhouden en schoon hotel. Mensen die in hun review zetten dat het eten niet goed is, hebben thuis w.s. een prive 8 sterrenkok, want ieder normaal mens kan hier eten zoveel en zo gevarieerd als men maar wil. Een dikke 10 wat mij betreft. Enige minpunt wat ik kan noemen is het aanwezige kiezelstrand, moeilijk begaanbaar voor oudere mensen, en niet fijn voor kleine kinderen. Vind het sowieso meer een accomodatie voor wat oudere mensen dan voor gezinnen met kinderen. En de 6-persoons tafels in de eetzaal kun je ook als positief zien, op deze manier ontmoet je vele mensen en ontstaan er interessante gesprekken. Al met al heb ik hier een fantastische week gehad! Tja het weer was wat minder, maar daar kan men in het hotel ook niks aan doen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 suivant

Carte

Lien vers Zoover sur votre site

Cliquez ici pour plus d'informations et d'options pour le widget Zoover

Sondage

Quels touristes européens vous agacent le plus pendant vos vacances ?

Vous êtes le propriétaire ?

Connectez vous sur notre "module hôtelier" pour avoir accès aux fonctionnalités "propriétaires". Cliquez ici pour plus d'informations