Avis Amores.1 Boat trip

44 avis
Avis Amores.1 Boat trip
Kusadasi
Amores.1 Boat trip a obtenu une note de 9,3 de 10, basé sur 44 évaluations
Vous voulez éviter les mauvaises surprises ? N'hésitez pas à lire les avis des voyageurs sur Histoire & Culture Amores.1 Boat trip pour être sûr de votre choix et passer de bonnes vacances à Kusadasi ! Vous pouvez visionner 80 Photos concernant Amores.1 Boat trip. 3 Vidéos ont été faites sur Amores.1 Boat trip. Toujours à la recherche d'une destination de vacances? Regardez les logements dans Turquie. Ici, vous trouverez tous les hébergements sur Mer Egée. Voir tous les hébergements dans Amores.1 Boat trip, Kusadasi.
Un moment, s'il vous plaît...
Taille des lettres: A A A

1 2 3 4 5 suivant

44 avis sur Amores.1 Boat trip

44 avis
9,3
Montrer les notes et les avis de:
Langues des évaluations :
Famille avec enfants/adolescents, Juin 2013
"Een echte aanrader!"
Lisa
10,0
09/06/2013 Geweldige dag gehad op deze mooie boot. Stopt in vijf prachtige baaien. Wij hebben ook geluk gehad en hebben de dolfijnen ook gezien! Goede service, eten en drinken goed en all inclusive. Aanrader!

En couple, Juin 2013
"Schitterende dag"
john gerrits
10,0
07/06/2013 Geweldige ontvangst, komt er niets te kort. Super eten en drinken.
Hartelijk en gastvrij personeel. Mooie boot die niet overvol is en je
Langs de mooiste baaien van Kusadasi brengt
Echte aanrader Nogmaaks hartelijk dank Hassan en Rianna en de rest van de
Crew
Groetjes van John en Ellie Gerrits Nijmegen

En couple, Mai 2013
"Absoluut de beste boottrip"
De Houwer
10,0
23/05/2013 Wij hebben al veel boottrips gedaan maar deze is veruit de beste. We hebben zelfs aan boord gelijk geboekt voor een tweede tocht. Eten en bemanning zijn Super en binnenzeilen in Kusadasi is uniek !!!

En couple, Mai 2013
"SUPER"
Mees
9,0
27/05/2013 echt een aanrader!
Alles inclusief, koffie bij aankomst met cake en eten en drinken onbeperkt!
Mooie boot en vriendelijk personeel.
Echt waar voor je geld!

Avec des ami(e)s, Mai 2013
"Geweldige boot heerlijke dag"
wil flach
9,0
18/05/2013 vooral doen een fantastie"s dag varen zwemmen vissen en vooral lachen in een woordt geweldig

Famille avec enfants/adolescents, Mai 2013
"Leuk"
Manon
9,0
06/05/2013 Heerlijke boottrip ook voor kinderen. Snorkels en flipper aan boord.
Dolfijn gezien en gezeild. Lekkere lunch en aardige bemanning.

Famille avec enfants/adolescents, Sep 2012
carin voncken
9,0
14/05/2013 superdag 2012!! Thuis geboekt, ging helemaal goed met transport enz. 'n mooie, niet te drukke dag met heerlijk eten. Foto's van dolfijnen en de vangst van de bootlui: 2 grote vissen. Leuke mensen ontmoet en de eigenaar en personeel zijn hard aan het werk, maar wel gezellig, heel aardig!!

Avec des ami(e)s, 2012
"Prachtige zeilboot van Kusadasi"
tineke2406
10,0
13/09/2012 Vriendin en ik waren op vakantie in een hotel in Kusadasi en daar kwamen we Rianna en Hasan tegen en zijn wederom met hun boot mee wezen varen. Was super weer en we haden ook de super Jack als kapitein aan boord die ons de mooiste 5 baaien liet zien en we konden zwemmen en heerlijk genieten van zijn vaarkunst. Als je in de buurt van Kusadasi met vakantie bent zoek de mooiezeilboot Amores 1 op en ga mee varen je zult er geen spijt van hebben

Famille avec enfants/adolescents, 2012
"Geweldige boot trip"
Nathalie
9,0
02/09/2012 Het varen met de Amores-1 was een heerlijke ervaring. De boot heeft genoeg ruimte voor iedereen, heerlijke matrasjes op het dek, lekkere lunch, attente bemanning. Snorkelen, zwemmen en van een klif springen! Helaas de dolfijn alleen van een afstand gezien. Terug naar de haven wakkerde de wind lekker aan dus we konden heerlijk terugzeilen. Veel beter dan die overvolle, lawaaierige andere boten!

En couple, Aou 2012
"Fantastische boottocht !!!!!!!!"
ellie
10,0
26/08/2012 voor de tiende keer weer meegevaren op de Amores,,elk jaar gaan we weer mee,want anders is onze vakantie niet compleet,,maar dit was een topjaar voor ons,,we hebben gezwommen met een dolfijn!!!!!
ongelooflijk,,het geluk was compleet,,mooi weer,,het eten was ook weer heerlijk,,de bemanning was zeer goed voor ons,en we hadden een fijne ploeg mensen aan boord,,iedereen was door het dolle heen toen we de dolfijn zagen,,die was absoluut niet bang,maar kwam naar ons toe,prachtige fotos werden er geschoten,,het geeft een heel apart gevoel als je met een dolfijn op zee aan het zwemmen bent,,we hebben een heerlijke dag gehad,,die kon niet meer stuk,,rianna en hasan,,lieve vrienden,,heel hartelijk bedankt voor deze zeer mooie ervaring,,het was weer toppie!!!!!! dikke kus van ons beide

1 2 3 4 5 suivant

Lien vers Zoover sur votre site

Cliquez ici pour plus d'informations et d'options pour le widget Zoover

Sondage

Quels touristes européens vous agacent le plus pendant vos vacances ?

Vous êtes le propriétaire ?

Connectez vous sur notre "module hôtelier" pour avoir accès aux fonctionnalités "propriétaires". Cliquez ici pour plus d'informations